Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nemam zvuka na kompijuteru

74 pregleda · 2 odgovora · otvorena 13.12.2012. u 20:47

Komp mi se nije htio upaliti ocitio sam ga i procitao na nekom forumu ako nije do napajanja i do maticne onda da probam izvadit jednu od dvije plocice rama ..... izvadio sam jednu plociciu i komp se upalio normalno ali nemam zvuka .... instaliro sam sve drivere ponovo ali opet nista oborio sam sistem i ponovo instalirao drivere za zvuk graficku maticnu chipset i sve ostalo ali opet nema zvuka POMOCCC HITNO MI JE LJUDI :D ako moze brz odg
Drajveri su skakljivi dio software-a . Strogo poslije svjezeg formata ( znaci FULL FORMAT NE QUCIK ) moras da instaliras orginalne drajvere i to da ti neko strucan uradi ko se razumije u to . Ako i dalje nemas zvuk probaj da nemas frontalne kakve prikljucke za zvuk i probaj onda .Vidi da nije do kakvih podesavanja mada mislim ako si format radio i digao drajver da ne smije biti nikakvih problema (ako je konekcija ispravna a mislim da nije ) .

Svjez format , orginalni drajver , probaj par slusalica , zvucnika , i probaj frontalno nakaciti ako je spojeno na plocu (kablovi ) .
A brate instaliro sam sve orginalne drivere i sve to samo od kako sam izvadio plocicu rama nisam imao zvuka svi driveri su instalirani al zvuka nema probavo sam i zvucnike i slusalice i sve to al opet nece :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.