Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

LoL Ranking Problem

153 pregleda · 7 odgovora · otvorena 03.02.2013. u 15:19

Pozdrav.
Evo imam neka pitanja za ovaj novi ranked sistem.
Usao sam i sad mi kaze da sam Silver Divison V i sad me zanima gdje da ja gledam kolko jos imam do golda. Zanima me gdje da vidim ono od 0 do 100 one poene i jel ovaj divison ide gore il prema dole ?

Evo vam jedna slika da vidite:

http://pokit.org/get/?afcdc2c6d5a2569640140efc662c4908.jpg
Znaci od V ides do 1, te kad winas 3 out of 5 u division 1 ides u gold.
Možeš samo napredovati, ne možeš gubljenjem biti demote-an, to su uradili isključivo radi onih što namjerno trolaju da bi spustili elo ranije itd...
Ugl, imaš division V, IV, III, II, I
Između svakog divisiona imaš da dobiješ po 100 poena (dobije se između 18-30 po matchu, ovisi. Nakon što dobiješ 100 poena, igraš 3 odlučujuća matcha da li ideš u idući division ili ne, moraš pobijediti 2 da bi prošao. E sad, da bi prešao iz silvera u gold, trebaš odigrati 5 tih odlučujućih matcheva, tj najmanje 3 pobijediti. Sretno.
BannedOTF je napisao/la:
Možeš samo napredovati, ne možeš gubljenjem biti demote-an, to su uradili isključivo radi onih što namjerno trolaju da bi spustili elo ranije itd...
Ugl, imaš division V, IV, III, II, I
Između svakog divisiona imaš da dobiješ po 100 poena (dobije se između 18-30 po matchu, ovisi. Nakon što dobiješ 100 poena, igraš 3 odlučujuća matcha da li ideš u idući division ili ne, moraš pobijediti 2 da bi prošao. E sad, da bi prešao iz silvera u gold, trebaš odigrati 5 tih odlučujućih matcheva, tj najmanje 3 pobijediti. Sretno.
Jarane radil tebi west il je ovo samo do mene?
Ne mogu nikako uci, htio relog nije mi bilo rankeda :S
Headmyster je napisao/la:
Ne radi nikome, obavijest ingame:

We are investigating issues with games not starting. Ranked and Normal 5v5 queues have been disabled during the investigation.
Neće ni meni nešto,evo već 10 minuta trazim normal game 
NIXONSTYLE je napisao/la:
Neće ni meni nešto,evo već 10 minuta trazim normal game 
Izgleda da je pao West. Iz 30 pokusaja da udjem izbacili mi que ono 20 000 :O Moram cekat 25min 
Izgleda da je pao West. Iz 30 pokusaja da udjem izbacili mi que ono 20 000 :O Moram cekat 25min :D
Ma nije pao,samo se 2h mora čekat na ulaz i to je to. :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.