Evo ovako raja skupilo se 6300 Ip koga da kupim imam vec darius i draven tako da te ne mogu.
Diskusija
LoL champion za 6300 IP
457 pregleda · 20 odgovora · otvorena 16.02.2013. u 21:13
Svi heroji su podjednako dobri ako se zna igrati sa njim 
Meni se sviđa fizz, zabavan za igru a i prejak je

Meni se sviđa fizz, zabavan za igru a i prejak je
Uzmi Fizza prejak je na Midu, (ap), a ako voliš više ad onda Kha' Zixa..
uzmi ti koji ti vise odgovara jarane
!
!
Kha'Zix naravno.
Kupuj planski heroje, odluci se koju ces poziciju igrati i te heroje kupuj, ako planiras adc uzmi caithlyn, ako ces mid uzmi fizza, kassadina, dianu ili katarinu, ako ces support uzmi thresha ili blitzcrank, solotop jayce/irelia, jungle lee sin ili nocturne.
Post dobio aplauz od DZAVID
sam da se javim da sam jope in da hauz 
topik
Tristana

topik
Tristana
Vi , Elise , Kha = OP
ADC - Graves
MID - Kassa
MID - Kassa
darkec je napisao/la:
Kupuj planski heroje, odluci se koju ces poziciju igrati i te heroje kupuj, ako planiras adc uzmi caithlyn, ako ces mid uzmi fizza, kassadina, dianu ili katarinu, ako ces support uzmi thresha ili blitzcrank, solotop jayce/irelia, jungle lee sin ili nocturne.
BlueBulet je napisao/la:
bas se nasmija ... u q moras da imas lepezu heroja koji moze igrati na vecini pozicija ... jer nije uvijek slobodno mjesto koje je tebi main... sta onda ? ... uzimaj heroje koji mogu jungle/solo pozicija kao npr Lee Sin,Volibear,Shen(3150ip), i sl..
Kha'Zix najjaki i mega zabavan.
Zelpus je napisao/la:
uzmes kayle ona moze na sve pozicije XD
Uzmi renektona
Prvog heroja kojeg sam uzeo , uzeo sam onog koji je sminka izgledo pa eto tako kassadina igram i dan danas
Ti heroji od 6300 su vecinom obicni heroji kao i svi ostali recimo Renekton , po meni jaci je malphite ili amumu top, isto tako ahri , bolja je annie mid, nema boljeg junglera od udyra ili nunua
tako da bolje ti je uzet par heroja od 450 par od 1350 jednog od 3150 nego bacit pare na nekog od 6300. Ali ako baš zeliš, ili ako imaš ove gore heroje onda jayce top, zyra ili diana mid, jungle kha, ad carry quin ili draven/vayne, support lulu i tjt.
tako da bolje ti je uzet par heroja od 450 par od 1350 jednog od 3150 nego bacit pare na nekog od 6300. Ali ako baš zeliš, ili ako imaš ove gore heroje onda jayce top, zyra ili diana mid, jungle kha, ad carry quin ili draven/vayne, support lulu i tjt.
rengar
BlueBulet je napisao/la:
bas se nasmija ... u q moras da imas lepezu heroja koji moze igrati na vecini pozicija ... jer nije uvijek slobodno mjesto koje je tebi main... sta onda ? ... uzimaj heroje koji mogu jungle/solo pozicija kao npr Lee Sin,Volibear,Shen(3150ip), i sl..
Ovisi koji role igraš ?!
meni najdraži
mid- fizz,diana,akali,kata,kha,talon,zed...
jungle-lee,xin,kha
top- vi,lee...
supp - karma,ali,thresh,sona..
meni najdraži
mid- fizz,diana,akali,kata,kha,talon,zed...
jungle-lee,xin,kha
top- vi,lee...
supp - karma,ali,thresh,sona..
cekaj sad ce ovaj novi izaci
Kupi kha zixa ili jaycea satraše na sumoners riftu.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.