Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[LoL] Patch 3.01

413 pregleda · 20 odgovora · otvorena 01.02.2013. u 10:46

Izašao je novi patch, East već funkcionira dok je West na Maintence 

Patch ima novi ranked sistem i zbog toga su svima očišćeni recently played stats ..

Također, postoji novi item i promjene cijena i statistike u nekim, a i u champovima 

Više o patchu:
http://eune.leagueoflegends.com/news/patch-301-notes
joj samo seru nisu normlani upropastise igircu.. samo nerafaju i bafaju isto retardirani
indev je napisao/la:
joj samo seru nisu normlani upropastise igircu.. samo nerafaju i bafaju isto retardirani
To ti se zove balansiranje?Svaka promjena za ovaj patch je opravdana,community se slaže (8-mo svjetsko čudo).
MaxYz je napisao/la:
To ti se zove balansiranje?Svaka promjena za ovaj patch je opravdana,community se slaže (8-mo svjetsko čudo).
Jel community predstavljaju playeri? Trebaju riktati kako paše većini a ne nekim "pr0" il sta već.
TWISTTER je napisao/la:
Jel community predstavljaju playeri? Trebaju riktati kako paše većini a ne nekim "pr0" il sta već.
Pa upravo tako su i riktali.Olaf je bio op,AP Yi-a je bilo skoro pa nemoguće ubiti kad "medi-tanka"(haha) a na Shacu su se žalili obični igrači a ne pro-ovi (rijetko se Shaco pi**a u high elo).To što vi igrate te heroje štali već nema nikakve veze,nerfovi su bili potrebni.
MaxYz je napisao/la:
Pa upravo tako su i riktali.Olaf je bio op,AP Yi-a je bilo skoro pa nemoguće ubiti kad "medi-tanka"(haha) a na Shacu su se žalili obični igrači a ne pro-ovi (rijetko se Shaco pi**a u high elo).To što vi igrate te heroje štali već nema nikakve veze,nerfovi su bili potrebni.
zalili su se i "obicni" i na olafa i na yi-a, dobar update 
Znali ko kad ce mo na west-u igrati ? kad ce se vratiti :D ?
400kg je napisao/la:
Znali ko kad ce mo na west-u igrati ? kad ce se vratiti  ?
za 2 sata max 
Ne kontam kako ce da tece matchmaking ako me friend is tiera gold pozove da igram sa njima a ja tier silver :o
MaRiJo4EvEr je napisao/la:
za 2 sata max :)
Ok hvala :D
pandaa je napisao/la:
Ne kontam kako ce da tece matchmaking ako me friend is tiera gold pozove da igram sa njima a ja tier silver 
Vjerovatno će biti ista stvar ko i sa elom tj igraćeš sa većim rangom nego što si ti.
Ma nek rade šta hoće samo da Dravena ne diraju 
btw. sjebali su pola champa 
qround je napisao/la:
Vjerovatno će biti ista stvar ko i sa elom tj igraćeš sa većim rangom nego što si ti.
pretpostavljao sam tako :( :( .. Postali su mi ko bhtelecom , nikakve prednosti nemamo od njih
pandaa je napisao/la:
pretpostavljao sam tako :( :( .. Postali su mi ko bhtelecom , nikakve prednosti nemamo od njih
kako nemas? zar nije ljepse igrat sa likovima 1500+ elo nego sa trolls na 1200+ elo, na 1500 makar se trude i ljepsa se igra :) makar na tome elu znaju sta i kako :)
Spica annie :D
Dobar patch i sve neka su malo distancu napravili na yi-a i olafa zalili su sve :D

annie op :D
Jel ja ovaj patch moram skinuti pa instalirati ili ono samo ,sad nemogu uc na EUW ,pise undefined ?
LaWU je napisao/la:
Jel ja ovaj patch moram skinuti pa instalirati ili ono samo ,sad nemogu uc na EUW ,pise undefined ?
LOL

Pa ne možeš jer trenutno ubacuju patch. BIće ti sam update nemoraš ništa skidati, uskoro ćemo moći ući 
Predobro svijumi skinuo sam patch eu west sam chanel tako da još čekam da proradi dobar je sistem za ranked game koji ti imaš rejting takvi ce te igraci zapadati moraš dat sve od sebe u gejmu ..
a šta je sa borders? ono silver, bronze etc?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.