Zelim vasa misljenja o ati 9550 grafickoj kartici...
Diskusija
ati 9550
347 pregleda · 10 odgovora · otvorena 14.04.2007. u 09:25
Kupije,obavezno,moj buraz tu ima........josh ago imash gigu rama,na konju si
kartica je cisto smece et ovo ti kazem iz prve ruke imo sam je 10 dana 11 sam je bacio u kantu et kako je dobra
ArcHaban je napisao/la:
hehe i meni je bila na pocetku slaba dok sam imao 1.6 ibm i 3x256 rama pc133,tad je bila smece
a sad kad imam amd x64 3200+ (2.0) i 512 rama ddr
GRAFICKA LETI - super je za mene nemam nista protiv nje ,ocito da si ti imao neko smece od 128 mb,ova je 256mb i 128 bitna i ima agp 8x,tv-out DVI VIVO....
samo sto kod mene pise da je 9600 XT(exstreme)
pogledaj mi galeriju pa vidi fps 1000 al samo nako na skinu,a u igri zakucan na 100 i ne spada ispod 100
ukljucim devlper(kak se vec pise ) u igri je fps oko 400-500 ,a a iskljucim ne spada ispod 100 niti iznad ..
| kartica je cisto smece et ovo ti kazem iz prve ruke imo sam je 10 dana 11 sam je bacio u kantu et kako je dobra |
hehe i meni je bila na pocetku slaba dok sam imao 1.6 ibm i 3x256 rama pc133,tad je bila smece
a sad kad imam amd x64 3200+ (2.0) i 512 rama ddr
GRAFICKA LETI - super je za mene nemam nista protiv nje ,ocito da si ti imao neko smece od 128 mb,ova je 256mb i 128 bitna i ima agp 8x,tv-out DVI VIVO....
samo sto kod mene pise da je 9600 XT(exstreme)
pogledaj mi galeriju pa vidi fps 1000 al samo nako na skinu,a u igri zakucan na 100 i ne spada ispod 100
ukljucim devlper(kak se vec pise ) u igri je fps oko 400-500 ,a a iskljucim ne spada ispod 100 niti iznad ..
Ja sad imam nvidia gforce fx 5200 128 mb,i nisam bas nesto zadovoljan,a ram 512 mb,ali ram od 512 je 90 km u travniku pa tako da ne bi trebalo biti problem...
Nekada je bila odlicna grafulje,
ali danas je isfurala..
ali danas je isfurala..
Bolje ti je ne uzimati je isfurala još prije dvije generacije. Sada ce jos i DX10 graficke pa ti se ne isplati uzimati nesto tako slabo.
smece od grafe vjeruj mi....
a i ovi momci ti dobro kazu iznad nema to vise koristi kupovat tj nista na AGP bolje ti je uzmi neku geforce 7. generaciju i miran si ili sacekaj 8200 grafe da izadju
pozz
a i ovi momci ti dobro kazu iznad nema to vise koristi kupovat tj nista na AGP bolje ti je uzmi neku geforce 7. generaciju i miran si ili sacekaj 8200 grafe da izadju

pozz
treba joj kuler da je hladi ko zgrada
brzo se grije .. nuts !
brzo se grije .. nuts !
graficka je prejaka...uzmi je ak je vec nisi uzeo
to je serija grafickih kartica koja je poprilicno stara, ali ne kazem da nije dobra... mislim, zavisi kakve igre s njom mislis igrati, za starije igrice je manje vise ok, ali za novije i nije bash... u svakom slucaju, vise ti se isplati cekati dok izadju "low-range" produkti nvidijne najnovije serije .. nego uzimati to .. to je bila kao "srednja" graficka kartica u Radeon 9k seriji .. i sigurno je slabija od kartica koje ce doci ... bolje strpi se malo dok ova nova gen grafickih kartica dodje na trziste, pa onda pogledaj .. ako nista 9550 graficke kartice ce izgubiti na vrijednosti jer ce ih nove potisnuti.
sve u svemu, poprilicno staro, nedovoljno za novije naslove.
sve u svemu, poprilicno staro, nedovoljno za novije naslove.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.