Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Cs 1.6 Teamspeak FPS Pada

139 pregleda · 13 odgovora · otvorena 28.01.2013. u 17:45

Pozdrav!
Ovako imam jedan problem i nisam mogao naci za njega resenje. Igram cs preko steama i bez ukljucenog Teamspeak-a fps je normalan (90-100) ali nakon sto upalim Teamspeak fps opadne (30-60) dok je na non-steamu fps blago opadne. Ranije nisam imao ovaj problem sve dok nisam updatovao Teamspeak mislio sam da je problem do toga pa sam skinuo najstariju verziju TeamSpeaka ali ni to ne pomaze.
Jesi ukucao sve komande ono max_fps i ostale....
Probaj sa reintaliranjem cs-a msm samo izbrisi onaj folder counter-strike u steamu pa ukucaj sve one komande :P
Ma sve fps komande su normalne takodje i rate i v-sync je na off sve normalno dok ne upalim Ts3
Procesor loš, u tome ti je problem.
Drug meni to ranije nije bilo sve dok nisam update Ts3 zato mislim da nema veze sa procesorom :(
Ljudi pa vi Counter 1.6 ne mozete na 100 fps igrat

Koja ti je konfiguracija
Mozda je preopterecen taj ts, tj full je uvijek, probaj uci na drugi ts sa 10-20 ljudi trenutno pa vidi rezultat, ako je isto probaj CTRL + ALT + DELETE desni klik na teamspeak i stavis na low, ako nista ne pomogne onda je do procesora, virusa ili preopterecenosti ;)
Ovako imam Procesor:Intel(R) Celeron(R) CPU 3.06 GHz
Ram:1 GB
Graficka:ATI Mobility Radeon HD 4250

Fps vise pada na servere gdje ima vise ljudi tako da kada udjem npr na ts.milf-cs.info on je uvijek odo 40-50 dok na servere gdje ima manje ljudi on je 60-80
Imas opciju na teamspeaku da ne vidis ostale sobe, tj igrace u drugim sobama, nemam sad ts instaliran da ti tacno to nadjem, ali lagano je za pronaci mislim da je u glavnom meniju ili u settings... To ceti vjerovatno pomoci tj podici fps.
noreel je napisao/la:
Imas opciju na teamspeaku da ne vidis ostale sobe, tj igrace u drugim sobama, nemam sad ts instaliran da ti tacno to nadjem, ali lagano je za pronaci mislim da je u glavnom meniju ili u settings... To ceti vjerovatno pomoci tj podici fps.
Pokusacu... Nego jeli to ono kao zeleno oko? :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.