Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

CS GO Problem

107 pregleda · 7 odgovora · otvorena 23.01.2013. u 14:47

E ovako ljudi prije par dana kupio sam Counter-Strike Complete ,najviše da isprobam GO.

Jel ova igra toliko različiza od CS 1.6 il je u meni problem.
Prvo reko da probam da nađem partiju i sve super , al ne mogu se sa killom sastat ,a ping tj. lag nenormalan.
Vidim ne ide , nadjem deatmatch server da malo udjem u fazon score 1 : 10.Uzmem AK pucam pojedinačno liku nista , okrene se sa glockom otrese mi head ko da je terminator.
Pogledam onaj kill cam nanio liku nakon pet minuta pucanja 24 , a on meni sa glockom 160 iz metka.I tako 1337 puta.
Igro sam i ranije i CS 1.6 i Source i CoD i svašta nešto , al nikad ništa slično ovome.
Probam da opalim head nema sanse 5 puta sa emkom pojedinačno u glavu liku nista.

Ako iko zna bilo sta , tipa koje komande ukucat , podešavanja u opcijama , cfg bilo šta jer ovo ne liči ni na šta nek pomogne.

I molim admina da svaki komentar tipa :treba skila il nemaš ti blage ošamari
Kazes da ti je lag nenormalan vidi skidas li nesto na torrentu browseru iskljuci sve browsere programe koje koriste internet da smanjis ping to je 99% do pinga
Pokušao naći partiju ?

Ako ideš da ti on sam nađe, obično nađe protivnike iz neke zemlje koja nije nama ni blizu pa ti zato lag bude ogroman.

RJEŠENJE: Igraj na serverima
@TrustDon torrent ugašen sve pogašeno što može uticat na net

@drizzer probam pa javim

@silverinho ma probo i na nekoliko naših malo bolje al i dalje u odnosu na 1.6 
Prvo igraj na balkansim serverima koji su hostani od strange kgb-a.
Nadji cfg nekog pro igraca i rijesen problem 
drizzer je napisao/la:
http://www.gamingcfg.com/config/Peairz

Ovaj config ja koristim, odmah da znaš nije moj, i veoma je dobar cfg, poboljša i pucanje i sve za 30-40%. Oprobaj, pa mi javi. 
Puno bolje nakon cfg-a , ako može momku aplauz 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.