Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS: GO vs CS 1.6

362 pregleda · 9 odgovora · otvorena 25.02.2013. u 14:53

Jeste li ostali vjerni 1.6 ili vam se sad više sviđa ovaj novi?
cs go ce propasti ko sto je source propo , al uveek i zauvek ce da bude igran 1.6 ♥
medinjo je napisao/la:
cs go ce propasti ko sto je source propo , al uveek i zauvek ce da bude igran 1.6 ♥
Source ima oko 840 servera i to je po tebi propalo 
:r
Igra kao igra nije losa.Da mi je malo bolji komp mozda bi i igrao ali mislim da cs 1.6 nemoze nijedna igra premasit
Igrica koja je nastala prije 10 godina i sada nikako se nemogu usporedjivat. Naravno da je bolji CS:GO ali CS 1.6 nam je drazi po jednostavnosti, sto ne trazi mnogo i vise ga volim igrat 
Dok se vi svađate i raspravljate, prkosite ili šta već, neko zgrće pare.

@topic
CS:GO ubjedljivo ♥
Ljudi samo da vam kazem. CS: GO je fenomenalan, samo je smor instalirati, patchuj ovo , instaliraj update za ovo ono.
Torrenti ♥
nisu presli iz ljubavi prema cs:go vec zbog para , al kad se bude smanjviala ta bura u vezi cs:go videces svi ce se vratiti na cs 1.6 , tako su pricali isto iza source mslm kad je izasao, pa ga sad ni milion ljudi ne igra 
medinjo je napisao/la:
nisu presli iz ljubavi prema cs:go vec zbog para , al kad se bude smanjviala ta bura u vezi cs:go videces svi ce se vratiti na cs 1.6 , tako su pricali isto iza source mslm kad je izasao, pa ga sad ni milion ljudi ne igra 
Nije ista situacija zadesila Source i GO. Kada je sors izašo 1.6 je bio toliko razvijen da je čak neke mečeve 100k+ ljudi gledalo. Sours se nikad nije proslavio prvo što je u pogrešno vrijeme izašo, a i totalni je fejl od igrice.
GO je izbačen kad je većina jakih timova pomrla (naravno ostali su Na`Vi, ESC, fnatic... al dosta je još jačih timova prestalo s igrom) i kako je vrijeme prolazilo gotovo svi pro 1.6 i source igrači su prešli na GO. Igrica se iz apdejta u apdejt poboljšava i ne vidim razloga da se neki tim vrati u raniju verziju, a i turniri se neće vratiti ponovo iz više razloga.

@tema Ove 2 igre se ne mogu poredit nikako, al et kad već tražite - GO. Jača iz sedmice u sedmicu, blizu je perfekcije, ali ima još bitnih stvari da se odradi, mada je meni i ovako drama jaka. Mnogi su pljuvali (uključujući i mene), ali kad uzmeš 2 sata i vidiš o čemu se radi, povučeš staro mišljenje 99%. Ovi koji je hejtaju su ili nostalgičari/old skuleri ili oni koji jednostavno nemaju živaca učit novu igru.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.