Jeste li ostali vjerni 1.6 ili vam se sad više sviđa ovaj novi?
Diskusija
CS: GO vs CS 1.6
362 pregleda · 9 odgovora · otvorena 25.02.2013. u 14:53
cs go ce propasti ko sto je source propo , al uveek i zauvek ce da bude igran 1.6 ♥
medinjo je napisao/la:
cs go ce propasti ko sto je source propo , al uveek i zauvek ce da bude igran 1.6 ♥
:r
Igra kao igra nije losa.Da mi je malo bolji komp mozda bi i igrao ali mislim da cs 1.6 nemoze nijedna igra premasit
csgo ♥
Igrica koja je nastala prije 10 godina i sada nikako se nemogu usporedjivat. Naravno da je bolji CS:GO ali CS 1.6 nam je drazi po jednostavnosti, sto ne trazi mnogo i vise ga volim igrat
Dok se vi svađate i raspravljate, prkosite ili šta već, neko zgrće pare.
@topic
CS:GO ubjedljivo ♥
@topic
CS:GO ubjedljivo ♥
Ljudi samo da vam kazem. CS: GO je fenomenalan, samo je smor instalirati, patchuj ovo , instaliraj update za ovo ono.
Torrenti ♥
Torrenti ♥
nisu presli iz ljubavi prema cs:go vec zbog para , al kad se bude smanjviala ta bura u vezi cs:go videces svi ce se vratiti na cs 1.6 , tako su pricali isto iza source mslm kad je izasao, pa ga sad ni milion ljudi ne igra
medinjo je napisao/la:
nisu presli iz ljubavi prema cs:go vec zbog para , al kad se bude smanjviala ta bura u vezi cs:go videces svi ce se vratiti na cs 1.6 , tako su pricali isto iza source mslm kad je izasao, pa ga sad ni milion ljudi ne igra
GO je izbačen kad je većina jakih timova pomrla (naravno ostali su Na`Vi, ESC, fnatic... al dosta je još jačih timova prestalo s igrom) i kako je vrijeme prolazilo gotovo svi pro 1.6 i source igrači su prešli na GO. Igrica se iz apdejta u apdejt poboljšava i ne vidim razloga da se neki tim vrati u raniju verziju, a i turniri se neće vratiti ponovo iz više razloga.
@tema Ove 2 igre se ne mogu poredit nikako, al et kad već tražite - GO. Jača iz sedmice u sedmicu, blizu je perfekcije, ali ima još bitnih stvari da se odradi, mada je meni i ovako drama jaka. Mnogi su pljuvali (uključujući i mene), ali kad uzmeš 2 sata i vidiš o čemu se radi, povučeš staro mišljenje 99%. Ovi koji je hejtaju su ili nostalgičari/old skuleri ili oni koji jednostavno nemaju živaca učit novu igru.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.