Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

wow realm

76 pregleda · 2 odgovora · otvorena 17.01.2013. u 23:21

Pocinjem na retail da igram, ali u dilemi sam na koji realm.
- Silvermoon ima visoku populaciju 90% alianse tako da ce bit pve maciji kasalj a lvl-anje takodjer jer nema high lvl hordi da troll-aju
-Sylvanas je pvp realm, donekle izbalansiran ally/horda ratio, problem je u tome sto je me horda moze troll-at
-Outland slicna situacija kao na Sylvanas ali tamo poznajem nekog, pa je to kao prednost
Interesuje me dali high lvl-i dosta troll-aju na pvp realm, jer sam jednom sa mage stigao na 34 lvl ubili su me jedno 20 puta manje/vise, ima li velike razliku u kvaliteti pvp-a na bg izmedju pvp i pve servera, ako neko ima na tarren mill da igra i na jednom od ovih server-a pomoglo bi mi da razmjenimo golde. I ako neko ima preporuku koju klasu da pocnem, ret paladin, mage ili priest. HVALA.
Ma pusti ti to, počni gdje god hoćeš leveling ide prilično brzo. Do level 40 ti treba najviše 1. dan ono ako se baš nafuraš!
Outland ćeš biti u queue stalno, bar dok sam ja tamo igrao jedno vrijeme mnogo me to živciralo, dok na Sylvanas ili Tarren mill će ti biti okej i ima naših ljudi.
Nikola je napisao/la:
Ma pusti ti to, počni gdje god hoćeš leveling ide prilično brzo. Do level 40 ti treba najviše 1. dan ono ako se baš nafuraš!
Outland ćeš biti u queue stalno, bar dok sam ja tamo igrao jedno vrijeme mnogo me to živciralo, dok na Sylvanas ili Tarren mill će ti biti okej i ima naših ljudi.
na outland i drugim popularnim serverima bio je que kad je tek izasao mop, sad je samo na 2-3 realm-a que i to oko 8-10 sati manji que, tako nesto, sad nezz jesu li i dalje cross-realm zone jer su me tamo na Outland ubijale horde koje uopce nisu bile s mog realm-a.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.