Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[CS] The X [BETA]

103 pregleda · 4 odgovora · otvorena 16.01.2013. u 02:32

Kol'ko vidim bit' će dobar movie .. uglavnom, ovo što sam sad vidio je sve OK samo mi smeta što 'kamera/campath' ide stalno u istom pravcu, uvijek se 'uvija' prema gore .. i da, ovaj font promjeni. Ako je već ime movie-a 'THE X', da se X fino vidi, da ne bude kao H sa ovim fontom koji si koristio.
Da dodam, campath sam reko' da mi se ne sviđa, al' pored ovih koji idu prema gore, možeš jedan uvrnut prema dolje, na X na bilo kojem sajtu .. ako me kontaš, i onda idu fragovi, to bi ti bio najbolji intro, bez ovoga 'THE X' na crnoj pozadini.

P.S. -Neka administracija napravi teme za pravila, jer ova dva linka koja si ti stavio ne rade ..
dobra je beta ..samo vidis ima malih greskica , koliko vidim a nisam corav da si malo sjebao ovaj map to map transition,onda fragovi su isti kao u proslom movieu ali eto kad si vec syncovao i sve , boje su dobre samo ja mislim za neki chil style vise.
Necu ti dati nikakvu ocjenu.. Sve je dobro zamisljeno, samo poradi na map transitions i nemoj ovolko cuttovati jer izgleda ruzno na fragovima
Fix this:

- Ovaj kraj vidis kako ti je ispalo iz mape.

- Izgubile ti se kutije jer si previse otisao sa campathom.

Ostalo je sve xtra, nastavi ovako  Bit ce fin klip.
;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.