Pozdrav prije jedno mjesec dana gledao sam jednu epizodu ali nije obicna ali na YT.Ugl radi se nero piroman je taksista i rile dogovara neku prevaru za novu godinu da uzmu pare i dovodi onu mu familiju da pjevajju ali ustvari ce on uzeti auto.Tu je gost i maca koji se vozi sa nerom u autu koji je ustvari od milana jer milan nije imao da mu otplati pare od onog prostora za GSS i daje mu auto da nero radi kao taksista ali nije prijavljen.I kako se oni voze on i maca pricaju i mali fali da poginu maca se dere smijesno pravo.A tu maca ima i svoju neku televiziju i placa onom zan maroltu kako se vec zove da digne rating mu televizije.I oni organizuju na njegovoj televiziji taj novogodisnji program i daju kao nagradu macino auto ako moze neko da mi da link od te epizode bit ce neka nagrada.Hvala !
Diskusija
Novogodisnja Viza za buducnost
420 pregleda · 17 odgovora · otvorena 14.01.2013. u 16:15
Vendetta je napisao/la:
Jesi ti normalan ?
m52 je napisao/la:
Ime epizode: Turi mi sifon, vruća sam ko bojler.
Znam ja koja je epizoda ali nisam siguran da cemo to lahko naci 
Evo pokusat cu ti naci ali bice tesko

Evo pokusat cu ti naci ali bice tesko
Ma mozda su sklonili zbog autorskih prava ali 1000% bila epizoda snimana u hotelu imzit na ilidzi pocinje klip gazda hotela i rile igraju tutamute,a gazda hotela platio riletu(kabadahija mangup niko mu nista ne smije) da ga pobjedi jer ga se radnici nisu bojali i ovaj ga pobjedi i radnici ga se boje i onda nastavlja ovo kako sam napisao
Uuuu drug,ti nisi ni svjestan u kakve si probleme sada upao. To je državna tajna i samo par osoba je bilo u mogućnosti da vidi to,nemoj se začuditi ako ti FBI ili NASA pokucaju na "vrata" nekada u budućnosti
Post dobio šamar od DZAVID
A evo momak zna koja je epizoda ali se trazi ko je nadje ima 3KM kredita !!
Je li to ona epizoda kada mu maca govori
"Poginut cemo covjece sta to radis"
I kada slete negdje sa onim autom
Muhamed_032 je napisao/la:
Je li to ona epizoda kada mu maca govori
dYi je napisao/la:
Ma ja i sjecam se da su tu bas reklamirali neku super kolu,a maca je narodnjak pravi voli ih pravo..
Brate,evo tražim na YT , gled'o sam prije 15-ak dana.Bice edit , ako nadjem
Staro je to pravo, marolt je umro prije 4 godine.
BannedOTF je napisao/la:
Staro je to pravo, marolt je umro prije 4 godine.

Predsjednik , inače moj dobar prijatelj
8-)
Koliko vidim na yt imaju samo dijelovi,čitave nema
Un4giveN je napisao/la:
Koliko vidim na yt imaju samo dijelovi,čitave nema
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.