Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Uplatnice-koliko vremena treba ?

103 pregleda · 6 odgovora · otvorena 02.01.2013. u 11:59

Sretna Nova 2013 Godina radni narode 

Eh sad na temu :
U ponedeljak oko 10 sati u posti sam uplatio neki novac na tekuci racun jedne osobe putem uplatnice. Danas evo vec 3. dan uplata nije izvrsena . Osoba govori da jos uvijek nema novac na svome racunu.

Zanima me koliko otprilike treba vremena da uplata dođe na nečiji račun. Znam da je posta najsporija, al' valjda treba dan -dva da to izvrse ili mozda ce trebat malo duze zbog toga sto je bila nova godina ?

Do osobe nije. Provjerena je 

Hvala unaprijed na odgovorima 
E nasao si da uplacujes u vrijeme praznika ... Obicno im treba ako uplacujes na istu banku sat-dva , ali ako uplacujes npr: Ti si Raiffeisen a on lupam Intesa , e onda do 2 dana .. s ozbzirom da su ti ovi praznici sada pa prema tome sluzbe slabo rade.. Trebalo bi mu leci u ova naredna 2 dana , pozz
Ja mislim ako uplacujes u njegovoj banci odma mu pare legnu na racun, a ako uplacujes preko druge banke pare stignu sledeci dan. Isto vazi do 13h ako si uplatio, pare odma stignu, ako si preko sledeci dan, posto moraju nesto obracunat hahu.
Ja mislim da je do poste, posto si tu uplacivao, da mu zato nije leglo odma na racun. Tako da, sacekaj malo. Imas priznanicu, dobar lik. Relax.

Barem je tako kad sam ja na e-plati uplacivao. 8)
Trebalo bi da mu stigne idućeg radnog dana.
E kad si naš'o da mu uplaćuješ,al hajd.U naredna dva dana bi trebalo doc :)
Zavisi jel uplacujes preko iste banke..a i praznici su oduziti ce se...i ja sam imao slican problem nije uplatnica u pitanju ali jeste posta... :D
Hvala jos jednom svima na odgovoru    ♥

tema ide /lock 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.