Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 66 bodova

Ticket no. 1-1000

166 pregleda · 5 odgovora · otvorena 13.01.2013. u 19:01

EXPerience projekat, festival elektronske muzike je vec u petak, a ja jos svoj dio posla nisam uradio, mislim jesam al ne do kraja, zapeo sam na jednoj stavki tj. dizajn karata mora biti zavrsen do sutra u 12:00h medjutim ja to nmg zavrsiti jer na svakoj karti treba pisati koji je naravno broj karte zbog porezne organizacije, moraju znati tacno koliko cemo prodati, znaci da ne duljim pricu treba mi na do sad uradjenom dizajnu karte napisati redne brojeve od 1-999, znaci samo da pise
001, 002, 003 itd...
mora neka finta biti da se ne pise svaki broj posebno -.- ja je trenutno ne znam a i nemam vise bodova stvarno eto sami pogledajte na profilu...ko uradi dobija 1 GRATIS ulaznicu za ovaj event :)

Pri printanju, zavisi gdje se bude printalo, printer ce sam (ako se podesi tako) printat brojeve karata tj. listova koje je isprintao od 1 pa na dalje do odredjenog broja.
torQ7u je napisao/la:
Pri printanju, zavisi gdje se bude printalo, printer ce sam (ako se podesi tako) printat brojeve karata tj. listova koje je isprintao od 1 pa na dalje do odredjenog broja.
jest , al nije karta na a4 formatu pa da to mozes uraditi ...
torQ7u je napisao/la:
pa u tome je i fazon sto na jedan list (A3) ide vise karti koje naknadno rezemo...ne ide na svaki list 1 karta, sponzor bi se s***o i ne bi nam marke dao za printanje kolka je cijena :D
adnandrx je napisao/la:
jest , al nije karta na a4 formatu pa da to mozes uraditi ...
ja eto danasnji moderni printeri koji su veliki ko veš mašina i kostaju preko 5 hiljada maraka, ne moze im se podesiti velicina papira, pa cak i proizvoljna ? ... sta ti je sta ti je 
torQ7u je napisao/la:
ja eto danasnji moderni printeri koji su veliki ko veš mašina i kostaju preko 5 hiljada maraka, ne moze im se podesiti velicina papira, pa cak i proizvoljna ? ... sta ti je sta ti je :r
ne vjerujem da to mozes raditi u bilo kojoj koprinici al eto , svako ce ti isprintat lupam po 4 karte pa ce ti ih rezat pomocu onih sprava :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.