Diskusija
[pic] MAND4
158 pregleda · 6 odgovora · otvorena 15.01.2013. u 18:41
Šta realisticnije svaka ti cast prvi rad me zadivio jos malo da ucis i eto pravi pr0
sig fin samo se ne uklapa text
sig fin samo se ne uklapa text
Ne mogu ti komentarisat prvi rad nisam stručan za to, ali po meni fino izgleda.
Sig ; Veoma fine boje i gradijacija boja. Malo bi se trebalo bolje pozicionirati i dodati još par efekata, po meni još nije dorađeno kako bi trebalo (kako imam u svojoj glavi zamisao). I text bi trebao da ima neki style-layer, i malo bolje bi trebao pozicioniran. Kod sigova najviše se treba paziti oko focusa : (Focus 1 : Čikac ovaj , Focus 2 : Svijetlost).
Uglavnom sve u svemu.

Keep working
Sig ; Veoma fine boje i gradijacija boja. Malo bi se trebalo bolje pozicionirati i dodati još par efekata, po meni još nije dorađeno kako bi trebalo (kako imam u svojoj glavi zamisao). I text bi trebao da ima neki style-layer, i malo bolje bi trebao pozicioniran. Kod sigova najviše se treba paziti oko focusa : (Focus 1 : Čikac ovaj , Focus 2 : Svijetlost).
Uglavnom sve u svemu.

Keep working

Prvi rad dobar, jedino mi se ove obrve ili sta vec ne sviđaju (retardirane nekako) .

Lissana nije nesto , mozes ti to i bolje , al zato Natsu prejak
Dobar prvi rad pravo, svidja mi se, sig takodjer nije los, mnogo bolji od proslog koji si pokazao, samo jos malo na textu poradi.
Overall,
Overall,

-Prvi rad , odlican vidi se da si se potrudio ali obrve si usro , dok drugi rad je dobar al si mogo ukompanovat ovaj natpis ili vec sta jer odabija i unistio je rad
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.