Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Blog misljenje??

179 pregleda · 20 odgovora · otvorena 13.01.2013. u 12:17

Pozz raja..

Zanima me vase misljenje... Napravio sam ovaj blog i uredio ga i sada mi treba vase misljenje...

http://bayern-bih.blogger.ba/

Ocijenite ga od 1 do 5 ako nije belaj :)
Odlicno uradjen blog, samo dodaj redovno novog sazdrzaja i trebao bi uzeti domenu.
Odličan blog, raspored postova i tabova u vrhu je dobar, to što si dodao i tabelu njemačke lige mi se sviđa. Sve u svemu 5/5, samo dodaj još informacija i update-uj na dnevnoj bazi, i piči : D
samo moras vazda slike iste velicine stavljat , da se ne desi kao sa ovom dzekinom slikom , i naslov ove druge vijesti ti je prevelik , pa ti se malo sjebe dizajn

al sve u svemu po meni extra sredjeno
5, svaka čast .
Svaka čast. za ovo se treba potrudit. znači bog je izvanredan. ima sve dijelove koji su potrebni. samo još kupi domenu  :D :D
Svaka čast, odlično uradjeno i sa zadovoljstvom ću pratiti tvoj blog jer sam i ja jedan od zaljubljenika u BAYERN!!

SRETNO
Solidan je blog, samo mi se ne sviđa ovo oko grba gore na slici.
Ubacuj novi sadržaj i imat' ćeš posjeta.
Unkic je napisao/la:
Svaka čast. za ovo se treba potrudit. znači bog je izvanredan. ima sve dijelove koji su potrebni. samo još kupi domenu   
Bog nije izvanredan

Post dobio šamar od DZAVID

dobro je uradjeno. samo kod historije kluba si se mogao malo vise potruditi ubaciti koju sliku i kopirati malo opsirnije. jesi gledo onaj dokumentarac o bayernu? ako razumijes njemacki dat cu ti stranicu gdje mozes redovno naci novosti vezano za bayern.
tld domenu uzmi
BannedOTF je napisao/la:
Bog nije izvanredan
ma ta kazes.

moze meni samar jer spamam kao i ovaj gore

Post dobio šamar od DZAVID

Fino, fino, svidja mi se pravo. 
Ocjena 4 po meni,ne sviđa mi se kako su "razvučene" slike,ili je to samo do mene.Ostalo je ok.
VioleN je napisao/la:
tld domenu uzmi
Možda ćeš se sad nasmijat, ali nije u svim situacijama tld domen neophodan jer ... pogledaj koliko ima stranica na svakakvim blogerima pa ima više posjeta nego neki sa tld domenama. Domena doprinosi i pomaže razvoju sajta, ali nije svaki put neophodna.

Ali ovo je lijep sajt, možda je crvena malo prejaka ali sve u svemu solidno izgleda i ovakav sajt zaslužuje domenu :)
BannedOTF je napisao/la:
Bog nije izvanredan
dobro ba brzo kucanje me dovodi do gubitka slova u textu. Svakom se dešava

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.