Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Brazilski hakeri napadaju web sajtove

405 pregleda · 22 odgovora · otvorena 11.01.2013. u 15:33

Pozdrav raja, gledam ovo juce na klixu hakeri iz Brazila napadaju ove nase sajtove, pretezno ove koje su radjene na Joomli. Ima li kakav razlog za ove napade ?
Vidim prije dva dana oborena stranica Edina Dzeke, onda nesto mi sestra rekla da joj isprintam sa SPU (Slobomir P Univerzitet) kaze ona nesto nece, kad vidim isto hakovana, sve isti ljudi, "Crazy Duck", "Otrasher" i ovaj "No/One". Nisam bas upucen u politiku drzave pa ne razumijem napade, sta im je na umu da postignu sa obaranjem, sta imaju od ovoga ?
E na šta su spali, hakiraju naše stranice, ne znam ni ja šta imaju od toga.. Umjesto da hakiraju tamo nešto od čega će imati koristi oni vamo nas našli.
Plač.. !
Ma ubacili shellove i gg wp
Kakvo je to hakovanje rootkitom :$

da oni hakuju negde gde mogu sta dobiti al oni ko debili bosanske sta imaju od nasih stranica koristi .
nije Brazil cuo za BiH , to su oni izmislili da su iz Brazila
Jest' im i tesko hakovati nase stranice
Od naših stranica nema ni bog fajde. ni kakve zarade ni kojeg qurca :S :S
kenYon je napisao/la:
nije Brazil cuo za BiH , to su oni izmislili da su iz Brazila
HAHA njie cuo Brazil za BiH, a igrali prijateljsku utakmicu prosle godine. LOL
vjerovatno neka djeca, koja su procitala 2 tutorijala o propustima na joomli, kojih ima na pretek i navalili obarat osoba koja ne zna uopste o hakovanju i koja hoce da obori neku joomla stranicu, nek' nadje 2-3 dobra tutorijala o propustima na joomli, moze je bez imalo muke oborit, al' gdje nadjose bas Bosnu
hahahah al su nasli sta ce hakovati ^^
Ma to se oni vjezbaju na nasim web stranicama kad su kriticne ko nasa drzava.
Treba na neki sajt nabacit virus i provocirat ih, da im se sjebe komp kad hakuju :D
SsKull je napisao/la:
Treba na neki sajt nabacit virus i provocirat ih, da im se sjebe komp kad hakuju :D
haha nije ti ni ta loša. napravit neki bezveze sajt al da ima virus :D :D :D
Pa baš tako. Našli neki propust i sad misle da su nešto. Neka sruše nešto važnije i bolje žaštićeno..
Na našim stranicama su samo pripreme da se nešto jače hakuje.. :P hahah :D
Ma to stoka neka.
Frisk je napisao/la:
Jest' im i tesko hakovati nase stranice :D
A što Bgt? To smo mi nešto manje inteligentniji od ostalih?
skaybeN je napisao/la:
A što Bgt? To smo mi nešto manje inteligentniji od ostalih?
Ne nego kad hakuju stranice iz BiH 99.99% da nece biti posljedica jer ima policija pametnijeg posla.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.