Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

LoL main roles

387 pregleda · 36 odgovora · otvorena 11.01.2013. u 02:47

Koji je vaš main role u lol-u? Iz kojeg razloga ste se opredjelili za isti? Šta vas "privlači" u rolu koji igrate?
Jungle specificno (rammus) , puno gankanja :D I to mi se svidja + moze sam uletit vs 2-3 igraca na bilo kojem lane-u ako je full build (tank) :D
ad carry , brate uzmem caitlyn nafarmam 80-100 miniona i 2,3 killa do 15 minute i tapija ... na kraju minimum 25 killova.Bitno je da imam dobrog supp-a po mogucnosti tarica
Paravan je napisao/la:
ad carry , brate uzmem caitlyn nafarmam 80-100 miniona i 2,3 killa do 15 minute i tapija ... na kraju minimum 25 killova.Bitno je da imam dobrog supp-a po mogucnosti tarica
Sa cait bi trebao imati 120 miniona u 15 min, ne 80-100.

Ontopic: adc.
Prvo igrao solotop, pa ADC, a sad AP. Jednostavno mi nema ništa draže nego igrati Ahri ili Nidalee mid
solo top
volim da dominiram u game-u
Irelia ♥
Garen ♥
&
Fiora
neznam kako ni sta ali ovo troje obozavam da igram na solo top
i zaboravio sam
mozda i riven ponekad ovako odigram jer se lahko nafidati sa njom
Evo da ja kažem.
Ja ti najviše igram supporta.Zašto baš supporta?Na rankedu nitko nije htio igrati supporta pa eto ja ću a prije nisam znao ni za supporta i tako mi odigramo taj game i neznam jesmo li dobili al nije bitno pa vidim ja da nije loše biti supporter i pravo sam neke quidove na internetu gledao streamove i nešto sam skontao.Ako onda ne igram supportera onda najčešće igram adc,ako se pitate zašto evo reći ću vam:uvijek sam volio ove sto su na ad i imaju range a prvi heroj kojeg sam na lolu igro jest Ashe pa mi se tako stvorila želja za igranjem adc-a.
HeadTon je napisao/la:
Evo da ja kažem.
Ja ti najviše igram supporta.Zašto baš supporta?Na rankedu nitko nije htio igrati supporta pa eto ja ću a prije nisam znao ni za supporta i tako mi odigramo taj game i neznam jesmo li dobili al nije bitno pa vidim ja da nije loše biti supporter i pravo sam neke quidove na internetu gledao streamove i nešto sam skontao.Ako onda ne igram supportera onda najčešće igram adc,ako se pitate zašto evo reći ću vam:uvijek sam volio ove sto su na ad i imaju range a prvi heroj kojeg sam na lolu igro jest Ashe pa mi se tako stvorila želja za igranjem adc-a.
a dobro veci dio ko je igrao lol od samog pocetka ono od lvl1 igrao je sa ashe
mislim da nema toga ko nije igrao sa ashe na pocetku
BannedOTF je napisao/la:
Sa cait bi trebao imati 120 miniona u 15 min, ne 80-100.

Ontopic: adc.
kazem kolko mi treba a ne kolko mogu da nafarmam. Sasvim dovoljno 100 creepova u 15 min. za dobar late game .
Jungle - volim da "lutam" tako da olakšavam svojim carryima da carryaju gejmove.
Jednostavno mislim da se tu najbolje snalazim i zato i mainam junglu.

Top ponekad kada mi je dosadno i hoću da facerollam nubove.
Solo top sa wukongom, ili jungle ponekad
Support - Leona ili Nidalee.
Leonu volim igrati jer ima odlicne skilove da onemoguci akciju protivnickom carry-ju.. Uvijek ulijecem prvi u team fight i ako se grupisu fino sve ih stun-am sa ulty-jem

Nidalee mi se svidja radi velikog dmg-a koji pravi Q. Ima odlicnu mobilnost i ako protivnik nije pazljiv vrlo brzo ce biti mrtav.

adc

Ashe il' Varus kako kad, ali sa Ashe zadnjih 5 winovi
Najvise AD carry sa EZ-om a prije sam uvijek jungle sa Lee-om :$
ADC
Volim adc igrati sa ashe kog mawom ezrealom i masterom . Ponekad padne koja penta quadra i sl. Ono neki obicni farm bude dok ne kupim ie i phantom a onda to leti ko ludo i obicno u late gameu ubijam sa velikom lakocom .

MID
Mid mi je tako zanimljiv sa Evelyin da to nije normalno jos ako uzmem prvi kill na midu to je gg. Znaci malo spellwampa malo ovog malo onog i to je to . Evo sad sam kupio katarinu pa se na nju malo navikavam .

SOLO TOP
Solo top volim da igram sa champovima Volijem i sa garenom. Garen op solotop , nemam tu sta dalje da pricam , Kupis helta i uzmes armora i napucas ga atack damageom i gg .

SUPPORT
Support igram kad ono niko drugi nece. Preferiram Blitzkranka jer mi je to najjaci support na igrici (barem meni,) Najvise volim da mi on supporta a i sam kad supportam volim da igram s njim. Jos jedan champ kojeg volim igrati kao supporta je Alistar.

JUNGLE
Znaci u ovoj poziciji sam totalno neiskusan ZNACI TOTALNO . bas pojma nemam kako sta treba ovdje da se radi. Zvuci to jednostavno , otiso sam par puta ono kazu trebas ubijat kreepere , i tako odem ubijam kreepere i ubiju me na 5 levelu . FAILLL ne moze veci tako da to gotovo nikad ne igram.

Eto malo opsirnije od mene pozz :D
Kako kad, najlakse mi ide solotop sa shenom
Cesto igram i AP mid, jungle-a ili supporta.
Rijetko igram ADC jedino kad je free neki champ jer ih nemam trenutno

normal
virtuo je napisao/la:
Ma igram sta ostane.. :D Samo mi nemoj supporta xD
to je to xD 9-)
Jungle definitvno,warwick ili amumu dobri su za late game AKO JE JUNGLER DOBAR OSTALI SE NEMAJU STA BRINUTI :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.