Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Igrice koje su obiljezile 2012 godinu

211 pregleda · 12 odgovora · otvorena 11.01.2013. u 01:45

Evo posto vidim nema tema pa da napravim. Ukratko

Far cry3

Amazing grafika,nevjerovatan First Person Shooter. Nisam se nesto zakacio na pricu ali nevjerovatno puno stvari za raditi. Jos je nisam zavrsio

Dishonored

Grafika nije nesto ali teksture i boja su stvarno melem za oci. Prica nevjerovatna. Veliki izbor amazing. Zavrsio jednom. Zelim opet

Assassins Creed 3

Ekstra prica.Dosta poboljsanja od prethodnih verzija. Nevjerovatan nastavak na serijal.

Koje igrice su po vama obiljezile 2012 i koje igrice ocekujete u 2013? Jos dosta igrica je tu bilo ali na ovim sam najvise vremena provodio(i jos provodim)
SVE IGRICE SU IGRANE NA XBOXU. Ako sam sta profulio halalite

Ovih su mojih top 3. BIlo je jos ali napravit cu nered ako pocnem redati slike. 3 je dosta
hitman definitivno umjesto dishonored
Hitman Absolution ?
Borderlands 2 ?
Mass Effect 3 ?
hitman prejak a jedva cekam gta V
Evo sad sam zavrsio AC III

Prica prejaka,grafika jos bolja WOW.

nema sta reci,prekucat cu i Far Cry III do kraja mjeseca,al trenutno se sa Blek opsom je**m izbaci mi dll error .
Borderlands 2 bez dileme.
Far Cry nije los ali ima nekih sitnica koje nerviraju pomalo, a bl2 skoro savrsena igra, bar meni.

Sleeping Dogs takodje strasna i jedna od najboljih ove godine.
Meni se Far Cry nikako ne svidja, glup nesto
DIABLO 3 ? Guild Wars 2 ? Torchlight 2 ?

Sve su ovo igre koje su obilježile 2012 godinu.
Meni se licno Far Cry 3 veoma svidja i realno je igra sa najboljom grafikom u 2012-oj godini, naravno ako je igras na Ultra detaljima. Prica tu i tamo poznata ali eto potrosio sam preko 30 sati na ovu igru

Dishonored ima cudno okruzenje, ovo je neko mjesanje proslosti i buducnosti ali dobru pricu. Igra je dosta kratka, ima svega par misija i sve su manje vise slicne, sunjaj se da te sto manje ljudi vidi. Najvise mi se svidio onaj teleport, dobro dodje za one kojima je mrsko hodati a takodjer dobro dodje kad treba pobjeci od kakve babaroge.

AC3 takodjer je predobra igra sa velikom mapom ali lose je optimizovana i to mnogo nervira i kvari uzivanje u igri. Ali treba je igrati najvise radi price koja se vuce od prvog dijela koji je meni najbolji.

Hitman ima predobru grafiku, zvuk i glasovi u igri su odlicni, pogotovo kad ona djevojka prica. Medjutim igra se ne moze mjeriti sa starim Hitmanima.

Waha waha

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.