Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

League of Legends - All in one

614 pregleda · 41 odgovor · otvorena 09.01.2013. u 11:42

Pozdrav svima.

Evo, došla mi ideja da otvorim ovu temu. Znači, u ovoj temi pišite neke stvari koje vam nisu jasne što se tiče League of Legends. Ako imate išta ne jasno, pitajte, i dobit ćete odgovor.

Naravno, pišite i svoje mainove, taktike, šta god vam je volja.

btw. Imam ja jedno pitanje : Pošto za 2-3 h dobijam Pullsefire Ezreal skin, ima li ko taj skin, kakav je i to, pošto, nisam dosad nijednom igrao sa njim, a vidio sam ga par puta u gejmu.

Poz. 
Imam ja Pulsefire. Kupio ga cim je izasau Store. Uglavnom, skin je dobar, legendary ko legendary. Dobijes onaj kao avatar, banner i etc. 

Ukucaj na youtube pa malo vidi kakav je 

Btw, fina tema za diskusiju.
miire je napisao/la:
Imam ja Pulsefire. Kupio ga cim je izasau Store. Uglavnom, skin je dobar, legendary ko legendary. Dobijes onaj kao avatar, banner i etc. 

Ukucaj na youtube pa malo vidi kakav je 

Btw, fina tema za diskusiju.
Hvala, nego, skupilo se malo para, hoću da kupim još i Zombie Brand, jer mi je main na midu.

Hvala ti još jednom. 
Pulsfire Ezreal ti je dobar skin, izgled extra sve extra, ali džaba bacat 3k RP na to, bolje kupiti nocturna i eternum nocturne skin, i ostane ti još zuhara.
Radi čega davat 3500 RP za skin,koji će ti jebote,dati 40 KM za skin ???
Batalio sam lol, volim odgirat po nekad sa Ez.om mada ne trebaju mi skinovi , je**t ga glupo je bacat pare na to.

Volim dinamičnost ove igrice, zato je i igram.
Nagurao sam nekako 1420 elo i to je to, mislim da cu tu stati. Sada redovno igram normala (blind pick) jer zelim da se izstreniram sto je vise moguce. Razlog zbog koga idem blind je zbog toga sto zelim da igram mid lane protiv random heroja, mislim da je ovako bolje i vise se nauci. Pokusao sam da dobijem golden "medalju" ali nije islo, jednostavno ljudi su bili bolji od mene i to je to. Sto se tice champova igram:
mid- annie i katarina
top- jax i vayne
bot - draven i graves
jungle - evelyn
support ne igram 
Oko build-a vam ne mogu puno toga reci, jednostavno kupujes ono sto ti u tom trenutku najvise treba 
:*
link za ap/ad rune univerzalne kako vec, ako nije frka xD
Sirutka je napisao/la:
Nagurao sam nekako 1420 elo i to je to, mislim da cu tu stati. Sada redovno igram normala (blind pick) jer zelim da se izstreniram sto je vise moguce. Razlog zbog koga idem blind je zbog toga sto zelim da igram mid lane protiv random heroja, mislim da je ovako bolje i vise se nauci. Pokusao sam da dobijem golden "medalju" ali nije islo, jednostavno ljudi su bili bolji od mene i to je to. Sto se tice champova igram:
mid- annie i katarina
top- jax i vayne
bot - draven i graves
jungle - evelyn
support ne igram 
Oko build-a vam ne mogu puno toga reci, jednostavno kupujes ono sto ti u tom trenutku najvise treba 
:*
Ja sam došao do 1350 elo, igrao sam sa drugom, koji ima 1500+ elo. Al', kad god, sam igrao solotop, uvijek sam dobio lane, al' baš uvijek. Uzimam najčešće Rene i Riven, zato što su mašine na topu, i uvijek dobijem solo.

Definitivno kupujem Pulsefire skin i Zombie, jer su mi haos moćni. ^^
Blackout_ je napisao/la:
Ja sam došao do 1350 elo, igrao sam sa drugom, koji ima 1500+ elo. Al', kad god, sam igrao solotop, uvijek sam dobio lane, al' baš uvijek. Uzimam najčešće Rene i Riven, zato što su mašine na topu, i uvijek dobijem solo.

Koliko ja znam, Zombie Brand se ne može uzeti više(limited)  A ovo što se tiče Pulsefire, po meni je to čisto bacanje para, RP-ova, kako god ti odgovara. Zar nije bolje uzeti 6-7 skinova od 487 RP ? Znam masu ljudi koji su prvi refund iskoristili za Pulsefire 
amsi je napisao/la:
Koliko ja znam, Zombie Brand se ne može uzeti više(limited)  A ovo što se tiče Pulsefire, po meni je to čisto bacanje para, RP-ova, kako god ti odgovara. Zar nije bolje uzeti 6-7 skinova od 487 RP ? Znam masu ljudi koji su prvi refund iskoristili za Pulsefire 
ŠTA BA NE MOŽE VIŠE SE UZETI ?

JEL' ME FURAŠ ILI ? :o:o:o:o:o:o:o:o
JA refundo pulsefirea jer je bzvz. Po meni bolje uzet 4-5 skinova od 485RPa nego dva za 4k ?
Blackout_ je napisao/la:

Pa jbg brate teško je carryat s Renektonom ,pogotovo jer u late gejmu bude samo vreća za udaranje  Better play irelia 
MaxYz je napisao/la:
Pa jbg brate teško je carryat s Renektonom ,pogotovo jer u late gejmu bude samo vreća za udaranje  Better play irelia 
U late-u ga igraš tanky boy 
MaxYz je napisao/la:
ma nije rene za odbacit ni u late game ko sto svi pricaju .. rene sa bloodom, sunfireom, witsom i ultyem pravi bruku dmga moze carrya rastavitu u sec a opet ga nemozes ubit i jos imas 2 prazna slota 
Blackout_ je napisao/la:
ŠTA BA NE MOŽE VIŠE SE UZETI ?

JEL' ME FURAŠ ILI ? :o:o:o:o:o:o:o:o
Da, ne može se uzeti, mogao se uzeti do kraja 11. mjeseca prošle godine xD
Blackout_ je napisao/la:
U late-u ga igraš tanky boy 
Emm to sam upravo i rekao?10 champova mi fali i Renekton je jedan od njih ali sam ga igrao na rotationu i tako sam čuo ljude da se žale po forumima 
Blackout_ je napisao/la:
Hvala, nego, skupilo se malo para, hoću da kupim još i Zombie Brand, jer mi je main na midu.

Hvala ti još jednom. :)
Zombie brand je odavno povucen iz prodaje, to neces vidjeti vise...
Hakovan mi acc 1250elo :/ sad novi pumpam na 30 da opet pocnem,najgore je preci preko 1000 elo jer je je***o puno trollera na 800-1000. :S

btw : top - olaf,
mid-akali
bot-ashe,mf
jungle-nunu,fiddle
supp-nunu,fiddle

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.