Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 60 bodova

Pomoc u vezi cs-a; HITNO

272 pregleda · 23 odgovora · otvorena 09.01.2013. u 09:25

Pozdrav svima, odma da predjem na temu znaci nedavno sam kupio comp. uz njega je dosao instaliran o.s win. 8 instalirao sam cs, sve super i u jednom trenutnku su pomislili da imam cheat ha hu slikali su me znaci "banshot" sreca pa sam imao demo snimak, ali nikako ne mogu da nadjem slike, takodjer ja kada pritisnem f5 nijedne slike nema, trazio sam preko opcije search nema, pokusao preko google fkt. nema ne znam šta da radim a to mi je stvarno hitno, ko pomogne dobija skromnih 60 poena. ♥

@ zaboravio sam reci da sam precesljao sve foldere, a to se podrazumjeva trazeci preko opcije search.

2. Bind tipka nije promjenjena u opcijama ni u configu.

Kucam u konzolu screenshot dole ispod odma pise ovo :

] screenshot
Wrote HalfLife04.t
Pola vas nije procitalo šta sam gore napisao, pokusao sam sve, ali o5 nista 
Ako imas shortcut(precicu) na desktopu idi na nju desni klik pa open file location pa onda idi u cstrike folder i ako ti si banovan na mapi de_dust2 slika ce ti se zvati dedust21.bmp tako nekako nemogu sad da gledam nemam cs ! Druze ako tu ne nadjes sliku odna ti je takav cs ! Kupi cs preko steama ili steam krekujes sa Green Lumom i onda mozes da skines cs 1.6 i bude orginal(valjda) !! Ili skini onaj cs od kgb-ea !!!
MrBloodyKillerr je napisao/la:
Ako imas shortcut(precicu) na desktopu idi na nju desni klik pa open file location pa onda idi u cstrike folder i ako ti si banovan na mapi de_dust2 slika ce ti se zvati dedust21.bmp tako nekako nemogu sad da gledam nemam cs ! Druze ako tu ne nadjes sliku odna ti je takav cs ! Kupi cs preko steama ili steam krekujes sa Green Lumom i onda mozes da skines cs 1.6 i bude orginal(valjda) !! Ili skini onaj cs od kgb-ea !!!
Cs je od kgb-a, to ne trebam pokusavati jer znam gdje sam instalirao po sedmi put cs 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.