Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

taktike za LK-a i Sindragosu

84 pregleda · 1 odgovor · otvorena 08.01.2013. u 20:54

Jel moze neko ukrato dam i napise taktike za sindragosu i lk-a na 10 i 25?
Meni slabo ide engleski i nemogu da se snadjem..
Ko mi pomogne ako mu nesto znaci mogu mu poslati 3KM kredita...
Ovo mi treba jer nece ni u jedan jaci guild da prime ako se nezna taktika za ova 2 bossa...
pomozite pleaseeeee
Hmm ... ne sjećam se baš najbolje, al' evo probat ću xD

Sindra - ima flying phase i land phase. Na početku tank uzima agro i ide ispred nje, dok ostali napadaju sa strane. U prilici to je to. Kada poleti, svi idete kod stepenica i dvojica/trojica koji imaju mark ostanu na dnu. Kada se zalede, svi ostali lome ove kocke leda jer skidaju periodično HP. U zadnjoj fazi, napadat će vas sve regularno a i u isto vrijeme lediti raju. Tako da se svi trebaju držati podalje jedni od drugih i dodijeliti grupe koje će razbijati ledove i napadati Syndru.

LK - U prvoj fazi, jedan tank uzima Argo LK-a a drugi onih Ghoulova. Podijelite se u grupe i DPSate oboje sa prioritetom na Ghoule koji se većinom sređuju sa nekom klasom koja ima solidan AoE. Poslije toga se slabo zaista sjećam jer sam davno igrao, ali imaju još 2 phasea čini mi se; u jednom phaseu ispaljuje neke orbove na vas koje range klase moraju ubijati, dok je zadnji phase čisti DPS. Opet, ne sjećam se najbolje, al' valjda ti malo posluži

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.