Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HP ProBook 4740s

48 pregleda · 4 odgovora · otvorena 07.01.2013. u 18:04

Vecer svima,

Navedeni laptop sam vec narucio i stize sutra,
pa mene samo interesuje kakvi su hp-ovi?
Mislio sam acerov uzet, ali mi se nije svidjao materijal izrade... Nisam nikad imao laptop.. iako sam dosta radio na njima.. i kakav je za izradu muzike?
Konfa:
Intel® Core™ i5-2450M (2.50 GHz, 3 MB L3 cache)
8 GB 1333 MHz DDR3 SDRAM
SATA II (5400 rpm) 750 GB
AMD Radeon HD 7650M ( 2 GB dedicated DDR3)

Unaprijed svima hvala, i sretan Bozic svima koji ga slave!
imam ja HP-ov 630, kupio u onom bhtelecomu, malo slabija konfiguracija i prezadovoljan sam sa njim, za moje potrebe i moj posao koji radim na njemu je predobar, cvrsti su mu oni drzaci ekrana, tipke i sve uredu, samo mi se malo ne svidja kako je uradjen onaj njegov mis / touchpad, ali svakako i ne koristim njega, nego sam kupio posebno mis ..

a sto se tice tvoje konfiguracije, ne bi trebao ni ti imati problema sa njom, jer je predobra 
nighty1zhe je napisao/la:
imam ja HP-ov 630, kupio u onom bhtelecomu, malo slabija konfiguracija i prezadovoljan sam sa njim, za moje potrebe i moj posao koji radim na njemu je predobar, cvrsti su mu oni drzaci ekrana, tipke i sve uredu, samo mi se malo ne svidja kako je uradjen onaj njegov mis / touchpad, ali svakako i ne koristim njega, nego sam kupio posebno mis ..

a sto se tice tvoje konfiguracije, ne bi trebao ni ti imati problema sa njom, jer je predobra :)
Hvala, ma i ja sam mislio svejedno mis koristit  :P,
bitno mi je da je kvalitetna izrada.
CRNi je napisao/la:
Hvala, ma i ja sam mislio svejedno mis koristit  ,
bitno mi je da je kvalitetna izrada.
Ja bi ipak uzeo Toshibu, jer ima garanciju bez obzira na sve.
I mjesto te graficke uzeo HD7670M.

http://www.next.ba/Toshiba-Satellite-notebook-L850-1HP-PSKG8E-02200EY4-119123.aspx
brick je napisao/la:
Ja bi ipak uzeo Toshibu, jer ima garanciju bez obzira na sve.
I mjesto te graficke uzeo HD7670M.

http://www.next.ba/Toshiba-Satellite-notebook-L850-1HP-PSKG8E-02200EY4-119123.aspx
Ma znam ja to, ali ovaj mi izgleda elegantniji i od brusenog alumija je, i uz to 17" ja cu ga vise koristit u kuci preko struje, nego na bateriju.. i dobit cu orginalni w7 64 bitni, malo me izadje skuplje nego taj toshibin, i mislim da se isplati..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.