Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Password modema

109 pregleda · 8 odgovora · otvorena 06.01.2013. u 19:32

ZXV10 W300

Hitno mi treba password tog modema, a prvi koji pomogne 1 km kredita .. Bilo bi i vise ali trenutno nemam :/
username: admin
password: vr10vr10tajn1pa55

EDIT : Evo sad naleti na nekakvu temu na g.ba , neko napisa ovako :

Pročitaj uputstvo za taj proizvod, lijepo piše da u slučaju DUGA , BUG-a ili BHT-a postoji mogućnost da se promjeni PW bez tvog znanja. ( Meni se desilo )

Taj pw nikad nećeš saznati od BHT-a, nit' ćeš ga lako probiti i provaliti ( BRUTE FORCE treba dugo vremena, nije isplativo )

f0rs1g je napisao password koji je DEFAULT nakon RESET-a,
vr10vr10tajn1pa55 ,a ja ću ti okačiti Romfile koji sam dobio direktno od BHTelecom-a.

Romfile - http://www.sendspace.com/file/t58h7l

Ubaci ga na ovaj način .

To sve možeš sam uraditi, bez da zoveš BHT i da gubiš 2-3 sata razgovora, možda čak i da čekaš da ti dođu "inžinjeri" koji će opet potrošiti 2-3 sata dok ti ne srede sve

Resetiraj, unesi pw, ubaci romfile, podesi ruter, nemaš problema.

Jbg , probaj.
a kako ubaciti taj rom file? :S I stvarno ne mogu naci kako rr modem :(
FRYmvm je napisao/la:
a kako ubaciti taj rom file? :S I stvarno ne mogu naci kako rr modem :(
Imas li bolan , kakvu 'knjigicu' o tom svom modemu ? Tu bi trebali bit' sve :D
Gledao po onoj knjizici sto sam dobio uz modem, nema nista vezano za rr modem gdje ili kako :(
FRYmvm je napisao/la:
Gledao po onoj knjizici sto sam dobio uz modem, nema nista vezano za rr modem gdje ili kako
Modem restartas tako sto nekom iglicom drzis dugme duze vrijeme. A to dugme se nalazi pozadi na modemu u jednoj rupici kroz koju samo igla moze proci.
imas malu rupicu ja mislim na modemu pise reset gurni iglu
Pw od modema su promijenili jer je svako malo neko nesto cacka i sve sjebao tako da nije imao ni neta a ni telefona 2 mjeseca. Password nikada neces saznat.
Resetiras ga tako sto gurnes iglu u rupu na poleđini i modema i cekas jedno 5-6 sekundi. Tada se modem vrati na tvornicke postavke, ali tada nemas konekcije tako da ga moras konfigurisati,
evo ti u pdfu kako konfigurisati taj modem.
Tada ces moci i wi-fi sebi namjestiti, sada ce biti edit, samo dok uploadujem negdje ovaj pdf od modema

Evo konfigurisanja modema :

http://www.sendspace.com/file/y3a8nf

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.