Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno

Tatto

540 pregleda · 21 odgovor · otvorena 05.04.2007. u 20:10

e ovako kad sam bio na moru radio sam neku tetovazu neka mi treba crtala...3-4 mjeseca traje...(znaci nemoze se skinuti 3-4 mjeseca)
crnaje boja:S e sad koji je sastojak te boje kako se pravi pls help:S
TINTA , ali neka posebna ... vjerovatno nista posebno , u sastojku ... samo tinta
Rješenje
Ja sam to zelio sebi uradit,ali da mi se skine nakon nekoliko mjeseci.Cuo sam da ima negdje na Ilidji.Ali nisam siguran gdje tacno,jer mi je haver objasnjavao al nisam shvatio.
btw. Kako nas Veliki Brat kaze,na moje pitanje,slicno ovome.
"Reci starcima da ce spasti nakon 5 mjeseci,nakon tog vremena oni ce zaboravitit" by Osigurach

EDIT ASDASDA
Cuj farbu,pa da mu dlake se oboje
Koliko ja znam moze izgorit koza?
kaste[L] je napisao/la:
Ja sam to zelio sebi uradit,ali da mi se skine nakon nekoliko mjeseci.Cuo sam da ima negdje na Ilidji.Ali nisam siguran gdje tacno,jer mi je haver objasnjavao al nisam shvatio.
"Reci starcima da ce spasti nakon 5 mjeseci,nakon tog vremena oni ce zaboravitit" by Osigurach

Nema na ilidji
               kaste[L] je napisao/la:

necu pravu kontas ocu od nekoliko mjeseci i pitam..od cega se to pravi il se ima kupit..:S
kupi obicnu crnu farbu za kosu...i nadji nekoga ko dobro crta...moja jaranica sebi crtala...trajalo 3 mjeseca
               eFFe.gabrieL je napisao/la:
kupi obicnu crnu farbu za kosu...i nadji nekoga ko dobro crta...moja jaranica sebi crtala...trajalo 3 mjeseca

ma u ove sto je meni crtala bila je neka gusta smjesa:::Sa jesi siguran to za farbu?
Samo da nes kazem kakwe tetowaze imaju weze sa gamersima. ...Ovdje se samo govori o igricama,hardverima i dugi sranjama..

g1mmY:) je napisao/la:
Samo da nes kazem kakwe tetowaze imaju weze sa gamersima. ...Ovdje se samo govori o igricama,hardverima i dugi sranjama..

momak ova rubrika foruma je sve i svasta...;i nepostaj gluposti:S pls
to se radi " KANOM " za kosu !

EDIT :

podrazumjeva se da imas kalupe !

zatim uzmes kist ili neku cetkicu ,kalup stavis uz rame i polako mazes !

a za sastojke nisam siguran !
naveo je G.boot nesto ali nisam siguran !

HF bate

Zadnji edit: 05.04.07 u 22:02:00

KeLLeR je napisao/la:
to se radi " KANOM " za kosu !

aj obijasni malo pls:S
               kaste[L] je napisao/la:

EDIT ASDASDA
Cuj farbu,pa da mu dlake se oboje
Koliko ja znam moze izgorit koza?

mislis na ono u onoj sali "sportski centar ilidza" nesto tako..ima kad udjes na gl. ulaz pa desno prema ulazu u salu ali ne znam za koliko se skida, skida li se i to..moraces provjeriti
Uzmes na pijaci Kanu za kosu...pomjesas sa vodom uljem i limunom i nadjes nekog da ti nacrta sta hoces...ostavis da se osusi nekih sat dva i ostace ti neko vrijeme...Ako hoces jacu boju i duze da ti ostane kad saperes nanesi josh jednom i cekaj opet.
               zika je napisao/la:
otidji na ilidzu u ksc pa pitaj lika sta koristi

a LOL
haha,jarane,i ja sam tako radio onu sto traje 2-3 sedmice pa sam herpes fasovo,tak da mi ne pada napamet vise da radim
               RaydeNson je napisao/la:
TINTA , ali neka posebna ... vjerovatno nista posebno , u sastojku ... samo tinta

lololololol
               areNA`mjaut je napisao/la:
Farba , i limunska kiselina , pravio sam ja

GG

limunska kiselina! jesi 100% siguran od toga ti se koza moze ostetit!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.