Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Dojava by me :)

335 pregleda · 22 odgovora · otvorena 06.01.2013. u 11:54

Prosli put dojava prosla, 5 kvota evo nove

21:15
Estoril
-
Benfica x/2 poluvreme kraj sigurnost 100%
Ne seri tudi...dam cenera padnem...i onda moram ubiti nekoga...odigracu sklop utakmica sa ovoom pa sta bog da
alfabet je napisao/la:
Ne seri tudi...dam cenera padnem...i onda moram ubiti nekoga...odigracu sklop utakmica sa ovoom pa sta bog da
Haj bolan cao, prosli put se javilo 20 osoba bas se sjecam.. ko je odigro dobio je :) zna lik po imenu NIME da je dojava prosla i dobio je.. i onaj arif ja msm je odigro 5 kvota bila
Kad već imaš dojavu onda uplati 100 KM i obogati se,niđe veze !
home007 je napisao/la:
Kad već imaš dojavu onda uplati 100 KM i obogati se,niđe veze !
Nisam lud, ne mora znacit da ce proci :) samo kazem da je prosla prosla ok, bila je 5 kvota, ev edit cu nek vide svi
Imam i ja dojavu 12 kvota sigurna ko smrt klasicno namjestanje Kipar :D pm i saljem
Stvarno je prosla dojava prosli put, nadam se da ce i ova. Hvala ti. 
ako je DOJAVA nema sanse za pad ;)

imam i ja par intersantnih parova za danas :)

hokej 2 X koef 4.3 svaki
i jos par ovako utakmica :)

Nisu dojave! analize! :)

Prošli put je prošla, što ne znači da će i danas. 
Ali, hvala.
prave dojave se kupuju koje kostaju po 100km i ne daju se svaki vikend, najvise namjestanja imas na Kipru ove godine imao sam ja par dojava odatle za tu ligu prosle su, sve sto ne platis a dobijes kao "dojavu" nemoj mislit da je 100% prolazna, neko lupi utakmicu iz 1 u 2 i kaze da je dojava, najvise to rade po fb gdje bezveze punis drugima dzep u nadi da ces ako posaljes poruku koja kosta 2km dobit 100km
SsKull je napisao/la:
Nisam lud, ne mora znacit da ce proci  samo kazem da je prosla prosla ok, bila je 5 kvota, ev edit cu nek vide svi
ako ne mora značit da će proći onda nije 100 % 
Nemoj beze furat raju, govorit 100% kad ne možeš biti siguran. Postaviš tip, ako imaš kakav info napišeš a ne samo 100% da se neko zaleti uplati velike pare. Ne nalaze se pare po putu.
100KM sam stavio na vas dvojicu. ne prodjem li vi cete mi vratit a ako prodjem pola je vase :D
blood_elves je napisao/la:
prave dojave se kupuju koje kostaju po 100km i ne daju se svaki vikend, najvise namjestanja imas na Kipru ove godine imao sam ja par dojava odatle za tu ligu prosle su, sve sto ne platis a dobijes kao "dojavu" nemoj mislit da je 100% prolazna, neko lupi utakmicu iz 1 u 2 i kaze da je dojava, najvise to rade po fb gdje bezveze punis drugima dzep u nadi da ces ako posaljes poruku koja kosta 2km dobit 100km
20:15
Braunschweig
-
Union Berlin X-1(poluvreme-kraj) nema potrebe da postavljate dodatna pitanja mec je 100% siguran.NISI DUZAN PLATITI ALI AKO ZELIS NASTAVITI DALJE OBAVEZNO UPLATITI 50E NAKON OVE MOJ OMJER JE 8 DOJAVA IMAO 7 PROSLO 1 PALA(jos jedna dojava do nove godiine ce bit mislim da ce to biti prelaz 2/1 ili 1/2)...MISLIM DA SU PRAVILA JASNA MEC JE 100% SIGURAN NEMOJ SIRITI.POZDRAV

Prosla dojava hvala, dodje druga dojava odem na drugi profil

21:15
Estoril
-
Benfica x/2 poluvreme kraj sigurnost 100% placa se nakon 50e...nakon ove dojave idem na drugi profil jer milon ljudi me kopira,,nemoj siriti pozdrav
Probajte u sistemu nekom APOEL - Alki Larnaca 2 ili x2 , vrti se neka priča da im je apoel kao "dužan" neke bodove i da igraju 3 za 3 pa bi moglo biti iznenađenja ...

Post dobio aplauz od spY

Ma haj pokusacemo nesto sa ovim 
Mc_Johnny je napisao/la:
100KM sam stavio na vas dvojicu. ne prodjem li vi cete mi vratit a ako prodjem pola je vase 
Nisi normalan ahahha 

I ja sam uplatio na tebe i na ovoga gore sa apoelom
Ako ne dobijem idem se objesiti 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.