Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

eRepublik - eBiH

373 pregleda · 36 odgovora · otvorena 06.01.2013. u 10:59

Bosna i Hercegovina na eRepubliku trenutno nema teritorija, sve je zauzela Srbija ali danas se organizuje rat otpora u Federaciji... Najveci problem Bosanaca je taj sto Srba ima 10x vise... Bosanaca ima 1100 a Srba 11000 pa ako ste ljubitelj browser igrica, registrujte se, pomozite Bosni da se oslobodi okupatora...

Evo link za sve : http://www.erepublik.com/hr

Sretno !!!

Zivjela eBiH
Znači igra je realistična? Hm, vrijedi probati
Bacit cu dvi rakete, i ispucat 1000 q4 sto imam cokoladica i vozdra
BannedOTF je napisao/la:
Znači igra je realistična? Hm, vrijedi probati
igra je predobra... samo je Bosna trenutno u krizi, Srbi su nam zauzeli sve... Juce je izabran novi predsjednik drzave, nadamo se da cemo sa novom vladom uspjet vratit barem federaciju
Dolovljanin je napisao/la:
igra je predobra... samo je Bosna trenutno u krizi, Srbi su nam zauzeli sve... Juce je izabran novi predsjednik drzave, nadamo se da cemo sa novom vladom uspjet vratit barem federaciju
kako ste sa 10x manje ljudi držali pola teritorije Srbije ?
Doci cu i ja
Ja se prijavio a kako se ovo igra moze li neko da objasni hhhah :D
oj koja glupost ja odaberem BiH ja na profil kad mi zastava Srbije
nle je napisao/la:
Da nije zastava RS ? :D Meni nit ima zastave nit ist pojma nemam :D HAHAHAH
Dolovljanin je napisao/la:
Rekao sam to sarkastično, smiješno mi je bilo da su srbi i u igri zauzeli sve.
nle je napisao/la:
To ti je zato što je Srbija okupirala BiH, čitaj temu

Igrao sam davno ovo, nisam imao više vremena i prestao.

@BannedOTF

Uglavnom se bazira na tome da ko ima više igrača, ima više i teritorija. Ono što im je olakšalo u zadnje vrijeme da preuzimaju BiH(ne znam jesul Hrvatsku) jeste povlačenje nekih od najboljih igrača eRepublika svih vremena.
nle je napisao/la:
to je zato sto je Srbija zautela Bosanske teritorije pa si zato u Srbiji ali imas Bosanko drzavljanstvo
BannedOTF je napisao/la:
Rekao sam to sarkastično, smiješno mi je bilo da su srbi i u igri zauzeli sve.
pojasni srbi i u igri zauzeli sve.
nek vam je sretno raja odbranite cast Bosne i Hercegovine. A novoj vladi sve najbolje manje lopovluka !
Ma igrao prije imao 5k snage pa krenuo ponovo sramota kada se sjetim kako je ladno bih zauzimala neke dijelove Srbije....
Savjetujem svima da ne pocinju, igra odumire polahko, a admini samo zele lovu.

Igrao sam je od njenog pocetka, duge 4 godine. Ja sam sirova legenda te igre. haahahahah
samo ne znam kako se ovo Albanci drze ? pogledaj turke otisli i oni u 3 pi**e, ko nam je glavni saveznik ?
Zoyson je napisao/la:
Ma igrao prije imao 5k snage pa krenuo ponovo sramota kada se sjetim kako je ladno bih zauzimala neke dijelove Srbije....
Hvala, treba nam aktivnih i dobrih igraca upravo zbog toga da vratimo teritorije nasoj BiH.... Kad su nam Srbi zauzeloi sve posjede odmah je odustalo pola Bosanaca od igre :(
A da se trudite i radite za bolju BiH u stvarnosti?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.