Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Kupovina RP-a..

127 pregleda · 9 odgovora · otvorena 02.01.2013. u 21:31

Pozz raja,
zanima me da li mogu na neki drugi nacin uzeti RP jer mi prijatelj uzima preko paypala, a on nezeli da to uraditi preko TeamViewer-a nije sigurno tj. na ovaj nacin
??

Hvala unaprijed.. :/
Ja sam uzimao sebi i drugoj raji preko Paypala. Najbolji i najjednostavniji nacin.
miire je napisao/la:
Ja sam uzimao sebi i drugoj raji preko Paypala. Najbolji i najjednostavniji nacin.
Nisi razumio, ja i hocu da on meni kupi preko PayPala al dali postoji drugi pristup toj kupovini jer on nezeli rizokovati preko TeamViewera..
... kao npr. na websajtu ili nesto samo da nije preko igrice?
ARK9 je napisao/la:
Nisi razumio, ja i hocu da on meni kupi preko PayPala al dali postoji drugi pristup toj kupovini jer on nezeli rizokovati preko TeamViewera..
dodje kod tebe i kupi lol... i sta je rizicno pa nece preko teamviewera
ARK9 je napisao/la:
zar mora koristiti teamviewer?
Micron je napisao/la:
dodje kod tebe i kupi lol... i sta je rizicno pa nece preko teamviewera
Ma ja, on koji zivi u nekom 3 gradu treba da dodje, da mu ja jos i platim kartu? ... Odgovarajte konkretno na pitanja, cilj vam je samo spamat.. -_-
ARK9 je napisao/la:
Ma ja, on koji zivi u nekom 3 gradu treba da dodje, da mu ja jos i platim kartu? ... Odgovarajte konkretno na pitanja, cilj vam je samo spamat.. -_-
Da
ARK9 je napisao/la:
Rizično mu je preko LoL clienta da ti kupi RP, i zanima ga može li to preko stranice uraditi?

Reci ti njemu da ne bude plačipička i da preko 15 miliona igrača svaki dan kupuje RP preko PayPala i to kroz LoL client. Zašto? Jer nema drugog načina!

Post dobio aplauz od e_mouse

ARK9 je napisao/la:
Pa nek skine igricu i nek uplati ako već neće preko TW , ne kontam samo radi čega nije sigurno, ko da je TW namjenjen za neko hackovanje. Druge ti nema.

I LoL je 100% siguran, ne bi ljudi rizikovali radi 13miliona igrača za je****h 20KM

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.