Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Kupovina steama i neka objasnjenja

77 pregleda · 7 odgovora · otvorena 12.01.2013. u 03:35

Dakle rado bih uzeo neki steam na kome već ima cs 1.6 koji nije puno korišten do nekih 50h pa i manje. ako ne onda od nekog veterana koji ima i previše sati igre :D
eh sad, kupio bih steam koji moze da dobiva giftove da je .int ili .org. eh ovo .int i .org mene zbunjuje šta to tačno znači i koja je razlika? Hvala i javite se u pm ko ima steam za prodati. ♥
Kakve giftove da dobijaš? :S
Jedino da radiš postojeći survey ili tako nešto pa da dobiješ gift.
aleksandross je napisao/la:
Kakve giftove da dobijaš? :S
Jedino da radiš postojeći survey ili tako nešto pa da dobiješ gift.
npr. danas mi čovjek na moj steam acc htio poslati cs 1.6 ali kaže da ne može jer mi nije neki tamo pravi tip steama. ja sam ga dakle skinuo sa steampowered.com napravio si tamo acc i logovao se. e sad me zanima da li na taj mogu dobiti cs 1.6 gift ili moram kupiti od nekog steam acc na kojem vec ima cs 1.6. hvala :)
sHad0w94 je napisao/la:
npr. danas mi čovjek na moj steam acc htio poslati cs 1.6 ali kaže da ne može jer mi nije neki tamo pravi tip steama. ja sam ga dakle skinuo sa steampowered.com napravio si tamo acc i logovao se. e sad me zanima da li na taj mogu dobiti cs 1.6 gift ili moram kupiti od nekog steam acc na kojem vec ima cs 1.6. hvala :)
Naravno da možeš. Koji drugi imaš? :S Pa ako ćeš već uzimati acc ne treba ti gift ako već ima CS. A taj neko što te loži da ne može poslati možda želi izvući pare od tebe i na kraju te i skamati.
bro pa ti stvarno nista ne kontas znaci ti napravis na steam oficijalnoj stranici nalog i na njega imas, nezz sto nebi mogao primati giftove :S boga pitaj sta ti koristis, skines i onaj njihov programcic od 2mb da otvraras i skidas igre preko njega
zar je bitno koliko imas sati na csu?
hejl je napisao/la:
zar je bitno koliko imas sati na csu? :-X
za mene da, jer ako neki klinac koji cituje ima cheat bude banovan na pola servera sa gt.com to mi jeste bitno. pa ga onda kao prodaje za 2-3€. sta ce mi taj steam onda kad na svaki dr srw kad hoću da uđem izbaci mi "you have ben banned from this server" :D ako neko ima puno sati na steamu znači da je ozbiljan igrač i da je igrao na 1-2 srw stalno, da nije išao od srw-a do srw-a, takođe to meni govori da je igrao cw-ove i mixeve. to je to po mom mišljenju. (respect za ove druge ;) )
sHad0w94 je napisao/la:
za mene da, jer ako neki klinac koji cituje ima cheat bude banovan na pola servera sa gt.com to mi jeste bitno. pa ga onda kao prodaje za 2-3€. sta ce mi taj steam onda kad na svaki dr srw kad hoću da uđem izbaci mi "you have ben banned from this server" ako neko ima puno sati na steamu znači da je ozbiljan igrač i da je igrao na 1-2 srw stalno, da nije išao od srw-a do srw-a, takođe to meni govori da je igrao cw-ove i mixeve. to je to po mom mišljenju. (respect za ove druge )
na steamu rijetko ko pali cit, pogotovo na steam vac2 secured serverima, jer ga steam banuje, tj. stavi mu vac2 status na bad i ne moze uopste uci u counter-strike, tako da ti ne igra neku veliku ulogu koliko je sati igrao, gdje je igrao itd. uostalom ti se konektujes sa druge ip adrese, sa druge mac adrese tako da tebi nece ispisivati da si banovan, takodjer kad budes kupovao zahtjevaj nek ti uslika vac status, ako bude pisalo da je "Good", kupi i tjt .. valjda si skontao sve sto sam napisao

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.