Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Novogodišnji provod

1.918 pregleda · 54 odgovora · otvorena 02.01.2013. u 18:16

Pošto vidim da je monotono na forumu nekako , pa hajde da ga malo osvježimo . :)
Čisto da se malo probudi raja ovdje :)

Gdje ste bili za Novu Godinu, kako ste se proveli, s kim ste bil, šta ste pili, ili čega se sjećate haha ? i tako slično .

Evo ja prvi do 8 sjedio sa Liaarom na fb, i onda me raja zvala kod njih u stan, pa s njima proveo noć. Poslje 12 otišli do par ostalih jarana i jaranica tu u naselju, nismo spavali pa ujutro svi spavanac kućama. U parku vaatromet pravili oko pola 1 . Malo se popilo zezalo se i kako već ide .  :D
Bio kuci s rajom pjevali, pili ... poslije povracali znate kako to vec ide zato od sad samo vodu pijem
Kod jarana :D

8-ca , zajebancija , cuga , nargila , PES , WoW :D

Ma svega brate , uglavnom super :D
Svi se bili nafurali, polijegali prije 10 sati haha

Pila sam praskoveee
Za novu bio kod jarana bilo nas 10 kod njega u kuci. Provod bio bolji nego ikada, sto se tice pica, pili smo dvoguzu, jeger i nakvih vigor sranja -.-. Ispusili 10 grama i gotiva nam bila citavu noc. Ma sjecas se samo da sam lego u pola 9 ujutro.
Do 10 bili kod prijatelja u stanu, onda otišli u Tuzlu "Club Palma" tu predobro bilo, raja extra, cura kolko hoćeš, muzika etc..

Sjedili tu do 5 ujutro, onda opet u stan do jedno 8-9 i razišli se

Ugl prejjako je bilo
Novu Godinu sam proveo sa 8 prijatelja kod na vikendici blizu grada. Bili smo 2 dana, popili 150 piva, 2 votke i 2 vina, popušili 10 kutija cigara i vratili se prije 3-4h.

Bilo nam je odlično i nadam se da ćemo ovakav provod ponoviti što prije, a sve su prilike da hoćemo, pošto je uskoro Pravoslavna NG.
bili u jednom biljar klubu od druga :D
nas 25
cuge bruka :D
jos nam ostalo 20 litara tocenog tuborga :$
i jedno par litara zestokog i vina bruka :D
3 biljar stola
1 karambol stol :D
stolovi za poker
drinkpoly
(bogu hvala stolovi su ostali citavi)
bili do 9-10 ujutro tamo i razisli se
jucer popodne opet nas par dosli dovrsit sta je ostalo i tako to :D
Samo cu reci da sam popio beskonacno mnogo piva xD
Bio s jaranima na vikendici u blizini grada.Bilo nas sedmorica , oko pola 12 otislo nas 4 u grad na otvorenom,bili s curama iz razreda do 1 , i opet na vikendicu i ujutro do 8.30,pio jesam a napio se nisam :D

ugl,predobro bilo :)
sta reci :/ nas 8, 5gajbi stele,2 litre viskija,vina nekog,janje i kuci jucer doso u pola 11
Kad me drot sinoc sinoc oko 9 vidio da duvam, od tad sam bistre glave odlucio kuci da dodjem

Sto je najgore ostalo mi jos
Gledao kući film " Dobar, loš, zao"

Evo slika sve govore (drug)
More alkohola (dvije gajbe on i ja popili), 14 nas sjedilo, prespavao 00:00 nisam mogao ustat, uglavnom kad sam se oporavio oko 2 (Y) bilo
Ah,slabo se sjećam .
Bio po kafićima,naručimo jednu turu ljudi nas sljedeće 2 časte,i tako u svakom kafiću ..
Bio kuci sa drugarima do 9, posle otisli pokupili druga jos jednog, pojeli nesto i pravac Bizzare Contact vratio se kuci u 9.
I sada slijede one price kako su se ponapijali, kako se nicega ne sjecaju, kako su se napusili i tako dalje.
E moja djeco da Vam je Bog na pomoci.

Bio kući sa familijom. Sve bilo ok i ponovio bih. Bez cuge i toga, jer to nije zivot, moja djeco.
Sa jaranima sam trebo u jednom stanu,al umrla mu nana 2 dana prije nove godine i propadne sve,onda brzom reakcijom mog tetka nadjemo bolji prostor za dzaba nego gdje smo vec planirali slaviti.
U centru grada(zanatski centar)

Cugalo se do ranih jutarnjih sati,svega bilo
,Jeger,Tuborg,Apsint,Somersby i tak' ..
Što je najbitnije nije bilo nikakvih problema,Nova godina koju cu dugo pamtiti....

Ujutru me poljevali vodom da ustanem,vidjeli da nema hajra i poceli me brisati haha

reci mu +1 ♥

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.