Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Petarde u Sarajevu

2.205 pregleda · 29 odgovora · otvorena 31.12.2012. u 14:36

Pozz, da li neko zna gdje mogu naci najjeftinije mjesto u Sarajevu za petarde. Prije sam kupovao u Ferhadiji ali svi govore da se ne isplati. Moze li mi neko pomoci, bez spama !
Ne znam sry

Post dobio šamar od NIKOLAAAa

Da se nadovezem, ima li ko da prodaje baklju ili da zna nekog da prodaje da mi ostavi broj.
Imas na stupu na onoj pijaci, samo malo prohodas i vidis random likove stoje tu, pridjes nekome i kazes "you got the stuff niqqa?" i on ce te odvesti do svog standa i biraj sta hoces, od petardi do bombi.
Malo je dalje od Sarajeva , to imas dole u Lukavici znas kakvih sve petardi ima i pravo jeftino :D
Imaš na Otoci, i tamo na kvadrantu :3
Imaš brate kod mene na Grbavici odma ispred pijace a i na pijaci drama jeftine petarde.
Imaš lika na Obadu prodaje petarde, samo izadjite veceras u 12.05 na prozore da cujete rocket launcher kako se cuje.
Ja sam uzimao ondje odma preko puta TUS marketa ima radnja DIO Commerce dobijes racun i sve znaci legalno :D
Mozda ima i tu, ali uglavnom pogledaj i u okolini, nedavno sam ja sa drugom isao uzimao.

Ne znam kako se tacno zove, ali znam da ima dosta štandova od onih prodavaca, i samo prides i pitas imate li petardi, ako ima odvest ce te u poseban štand, uglavnom potrazi malo, znas se snaci 
Kiseljak  Burazeru, cjene u pola jeftinije nego kod nas 
torQ7u je napisao/la:
Kiseljak :D Burazeru, cjene u pola jeftinije nego kod nas ;)
Brate, valja meni doc do kiseljaka, ja sam na Hrasnom Brdu :P bio sam vec jednom, pirat zeleni (ko' sto mi kazemo, obicne petarde) 1KM paket :D
torQ7u je napisao/la:
Kiseljak  Burazeru, cjene u pola jeftinije nego kod nas 
Ja sad kupovao, pirati su 2KM,magnumke 4KM ninje isto 4KM(naravno paket).

Kakvi plavci, zadeverali se sto su onog ubili kod crkve.
Imaš na Iilidži kod terminala.
mESAAA je napisao/la:
Malo je dalje od Sarajeva , to imas dole u Lukavici znas kakvih sve petardi ima i pravo jeftino 
tu imas i bakljih za ovog gore sto pita...
Dobar pdf
pa jarane ti u cijelom Sarajevu ne mozes naci petarde da ti stima cijena il sta vec..
Pa ja cu u Maglaju obic 4 prodavnice i nac sve sto mi treba.
Vexlor je napisao/la:
Dobar pdf
pa jarane ti u cijelom Sarajevu ne mozes naci petarde da ti stima cijena il sta vec..
Pa ja cu u Maglaju obic 4 prodavnice i nac sve sto mi treba.
HAJ TI DODJI U SARAJEVO PA OBIDJI 4 RADNJE I VIDI CIJENU.. hvala cao
Ja sam kupovao jucer nesto malo na Otoci, al cu veceras iza 6, pola 7 otici, jer tada oni spuste cijenu, samo da se rijese toga. 
Kakve veze petarde imaju sa Diablom?

Ilidža puna.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.