Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Slusalice kupovina

302 pregleda · 23 odgovora · otvorena 31.12.2012. u 09:47

Odlucio sam kupiti neke slusalice,da nisu puno skupe neke do 100 km ,prijedlog? :P
Uzmi siberia v2 vidi imas na piku oko 80-90 KM
Hurmasica123 je napisao/la:
prijedlog: skupi jos 50km i kupi sta bolje i budi rahat
A Bgm i to sto kazes :$
Da sam na tvom mjestu ne bih davao 100 KM za sluse, mozes sebi kupiti speed link medusa a one su ti oko 60 KM
Jako dobre sluse.. Ali eto ako bas hoces sluse od 100 KM onda uzmi ss siberia v2..
http://www.pik.ba/artikal/4905235/sennheiser-hd-205/

Kakav steelseries .

Sennheiser, vrhinsku zvuk i kvaliteta.

edit: Uzmi V2 pa se udaraj glavom u zid, na sta si dao 150KM .
Ja ih imam ne vrijede tih para.
brick je napisao/la:

Kakav steelseries .

Imam ja ovakve, samo j**e sto pritisnu puno, pa me usi zabole
Steelseries 3H USB , slusalice ti kostaju nove 70 km , predobre su...
brick je napisao/la:

Kakav steelseries .

SSv2 za 49KM na ebayu ^^
Kupi Steelseries 4H i ostane ti para Anise
Joj sto ne mogu ovih nisko budjetnih slusalica date 150 KM za sluse i onda se zalite kako ne valjaju, pa naravno da nece valjat -.-" Uzmi brate ove nove 180 € znaci bolje slusalice na dunjaluku neces naci eto, ja ih imam strasne su + mozes mijenjati dio koji ti ode.Ode ti kabal narucis preko ebaya, mozes drue boje spuzvica narucivati ma strasne sluse.

Sennheiser

Jede malu djecu :)
Bilo koje da uzmes do tvog limita 100 km nećeš se pokajat :D
brick je napisao/la:

Kakav steelseries .

Ziva istina. Svake SteelSeries slusalice su nista bez USB zvucne. Tako da ako planiras uzeti neke SteelSeries slusalice uzmi i zvucnu.
aNNis10 je napisao/la:
Ima mi drug ovakve,al' nisu nešto :$
skupi jos para i kupi kako spada, nemoj kupovat petarde za novu i evo tu si vec dosta ustedio...
Znači sve su ti rekli ovi ranije, nemoj uzimati SS ako nemaš para za njihov external sound card.
Ako već hoćeš da potrošiš toliko para na slušalice, kupi Sennheiser.
Ali, po meni je dati toliko para za nekakve hirove glupost. Radije uzmi neki jeftiniji headset koji može poslužiti istoj svrsi, a sebi ostaviš para za još nešto
ZES je napisao/la:
Znači sve su ti rekli ovi ranije, nemoj uzimati SS ako nemaš para za njihov external sound card.
Ako već hoćeš da potrošiš toliko para na slušalice, kupi Sennheiser.
Ali, po meni je dati toliko para za nekakve hirove glupost. Radije uzmi neki jeftiniji headset koji može poslužiti istoj svrsi, a sebi ostaviš para za još nešto ;)
pa da, po meni speed link medusa 2.1 sasvim ok i sa cijenom i kvalitetom...
:D Ja sam imao SS Sensei, SS Siberi V2, SS QcK Heavy, dao 200€ budala, posle prodao sve, kupio g400, gamecom 380 i cm storm speed rx i mogu ti reci da mi je isto kao i na staroj opremi samo sto je jeftinija :D

Znaci bezveze ti je bacati tolike pare na opremu ako nisi PRO, znaci ako se ne takmicis na lan turnirima gdje ti bas dobra oprema treba ;) kupi ovo sto su kolege preporucile.
uzmi siberia v2 imas sad prodaju likovi ispod 100km, nadji na piku ili negdje :D
AhmedSa je napisao/la:
Joj sto ne mogu ovih nisko budjetnih slusalica date 150 KM za sluse i onda se zalite kako ne valjaju, pa naravno da nece valjat -.-" Uzmi brate ove nove 180 € znaci bolje slusalice na dunjaluku neces naci eto, ja ih imam strasne su + mozes mijenjati dio koji ti ode.Ode ti kabal narucis preko ebaya, mozes drue boje spuzvica narucivati ma strasne sluse.

čuj 180€,kako vamo nije zao davati tolke pare za ova govna.

uzmes za 50 kermi ove ko sto ja imam,odlicne.

Canyon DJ CNR-HP2

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.