Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

MS Word Office

102 pregleda · 9 odgovora · otvorena 30.12.2012. u 12:09

Imali neki program znači ako dobijem file u MS Word Office 2010 da ga mogu otvorit u 2003
Netreba ti nikakav program za to, ti mozes slobodno fajl koristiti u svim verzijama worda.
SWEIDER je napisao/la:
Netreba ti nikakav program za to, ti mozes slobodno fajl koristiti u svim verzijama worda.
al qme znaci dobijem nesto sto pise u 2010 i nemogu da ga otvorim u 2003
SWEIDER je napisao/la:
Sta ti tacno pises kada hoces da otvoris fajl ?
Piše nešto znači neka biografija recimo i sad na drugom compu nemam 2010 imam 2003 i kad mi neko pošalje tu "biografiju" u 2010 kako da je ja otvorim u 2003?
Probaj sa File Format Converter.
PinkyBa je napisao/la:
Probaj sa File Format Converter.
al on traje samo 4 dana imal ista da duze traje?
RSF je napisao/la:
al on traje samo 4 dana imal ista da duze traje?
Google.com - taj program + warez = rezultat
Ako već imaš pristup tom drugom računaru na kojem je 2010 verzija, spasi taj file kao novi dokument i dole ispod imena dokumenta imaš da odabereš format u kojem ćeš da se to spasi, i tu odaberi compatibility mode za 2003.
Drugi način pokušaj ovako - ako nisi ništa dirao sa tim dokumentom koji ne možeš da otvoriš, probaj desni klik na njega > Properties i imaš dole ono Open with: i tu odaberi WordPad.
Treći način ti je neko rek'o iznad mene, File Format Converter. Traži licencirani produkt, ne samo trial, dao bih ti link ali ne smijem jer je warez Uglavnom snaći ćeš se sa guglom, torrentom ili youtube-om ako ih znaš koristiti

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.