Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

LoL ''Honor me''

223 pregleda · 10 odgovora · otvorena 28.12.2012. u 10:22

Ovako posto sam malo pauzirao LoL i sad vidim da ima dosta izmena.VIdim da svi na kraju pisu Honor Me pa sam krenuo i ja :D...
I dobijem ja poen za Teamwork i skapiram u cemu se radi ...
Koliko treba Honora za onu trakicu crvenu ?
I dal se sa crvenom trakicom dobijaju IP ili nesto drugo ?
Tom trakicom (mark) ne dobijes nista, osim sto ce ljudi vidjet da si honorable opponent, to nema tacan broj koji trebas dobit pa da imas to, ja sam imao oko 60 honorable, pa sam tek tad dobio tad, a neki su dobili i sa 15 honorable, tako da ti ne znam tacno kako se dobiju, samo znam da nema ono tacan broj koji treba da dostignes da bi dobio taj honorable.

Ako slucajno dobijes taj honorable pazi se, moras biti aktivan, nema feed i tako toga, ja sam imao tako oko 90 honorable, 40 teamwork, 23 friendly i oko 14 helpful i jednom ode malo rankeda kad nestade struje u gradu, budale me onda report i ode sve to u ku**c, tako pripazi se
Cuj honor me , koji retardi (a i ti sa njima ) ako si bio dobar honor ce te ako nisi suti , nisam to nikad zatrazio nit ocu na rankedu svaki put dobijem ajde sad pozz
Ja sve te honor me reportam, pazi se toga :P
Glupa ti furka skroz, isto kao ovaj iznad mene, ja reportam takve.
Nije stvar u količini ( broju ) honorable opponent pohvala, nego u učestalosti.. Ukoliko te često honoraju kao honorable opponenta, ubrzo ćeš dobiti tu trakicu. Naravno uvijek postoji i šansa da ti bude oduzeta ako počneš da trollaš, i pokažeš primjer kako se NE treba ponašati u game-u.

Ja sam imala oko 30ak tih honora kad sam dobila značkicu.

@edit; usput skoro svi reportaju za spamming, ako tražiš honor, tako da se pripaziš, resetovaće ti honor na nulu.

Post dobio aplauz od e_mouse

ma je**t to, vecina raje 2.1k+ elo uopce nema honored, ja imam 1 friendly, 1 helpful, 42 teamwork i 3 honorable oponent, enemy me mrzi pravo xD, btw. nista od znacke.
@xpally Mozes biti kaznjen za trazenje honora tako da je taj "iznad" tebe upravu.

@tema nemoj traziti honor samo igraj kao i inace i dobices je polako nikud zurba, takodje ako ti daju isti ljudi (tvoji prijatelji/tim) manje su sanse da ces dobiti.(bolje da je unikatno)
w0n3z je napisao/la:
Cuj honor me , koji retardi (a i ti sa njima ) ako si bio dobar honor ce te ako nisi suti , nisam to nikad zatrazio nit ocu na rankedu svaki put dobijem ajde sad pozz
xaxaxa

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.