Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Petarde za Novu godinu...

837 pregleda · 60 odgovora · otvorena 26.12.2012. u 20:18

Jer planirate za Novu godinu bacat petarde, rakete i ostale stvari... ?

-ja ove godine ako sam sa jaranom kupio samo jednu kutiju na pola cisto iz neke zezancije ali me uopce nevuce zelja...
deklok je napisao/la:
hahahaha...

- mbas gledam na fejsu slike sto je postavio od mog jarana brat evo njihovo naoruzanje za ovu godinu.. Ajd sta reci ??
djete
joj ocm ima da gori imam 20 godina sad ce mi 21 i nema sanse da prestanem to, samo sad nema vise malih zelenih vec onakve sa tog klipa sto je dzavid dao HAVARIJAAAAAA
Nisam bacao zadnje dvije godine nit' cu bacat i ove. Ne vuce me zelja za time, em' sto je opasno em sto je meni vise to retardirano D:
Treba da mi drotove neko zovne
Samo vatromet
deklok je napisao/la:
hahahaha...

- mbas gledam na fejsu slike sto je postavio od mog jarana brat evo njihovo naoruzanje za ovu godinu.. Ajd sta reci ??
Ovo naoruzanje je najjace

ma kakve petarde , ja čitavu noć vopi tučem :)
ps oprez sa njima xd
Te pare sto ste naumili za petarde skupite i kupite kasikaru i izvadite osigurac i dobacujete se ko pogine pica ...
ne vuce me zelja za tim (petardama) jedino sto je jedan gore naveo bombe da bacamo :P

jedino baklju jednu za novu, oo tom' vec mogu pricat :P

GL ♥
Sve što skupite para za petarde dajte meni, kupit ću vam ja ...
koju raketu i vatromet , a petarde sto mi je stalo jos os prije 3 godine , ne kanim bacat nista para na to u vrh glave 5km =)
Ma i ja planiram malo da iscejfam' 2 pakla onih malih zelenih je sasvim dovoljno. Ovo sto ostane za hranu
deklok je napisao/la:
hahahaha...

Cuj naoruzanje pa ne idu u rat Bog te
Ja imam petardu samo koja prska,ne puca

Za novu moram je istrositi,nisam odavno.

Sretno vam i da šta umočite,sem sataraša.
Otkako sam pogledao onaj klip sto je neko ođe postavio, reko sam da necu vise bacat petarde...
Muhamed_032 je napisao/la:
Ovo naoruzanje je najjace

Ovo naoružanje za novu godinu je najjače drug moj

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.