Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Novi korisnik v2

472 pregleda · 23 odgovora · otvorena 25.12.2012. u 17:34

POD BROJ 1 HTIO BIH SVIMA KOJI SLAVE CESTITATI BOZIC I NOVU GODINU,TE IM ZELIM UGODNE PRAZNIKE I UZIVANJE DOK MOGU NA GODISNJEM ILI SKOLARCI NA PRAZNICIMA!

Eto kao sto se moj cimer matko jucer predstavio tako cu vam se ja danas predstaviti.
Dakle zivim u stanu sa svojom curom i Matkom i njegovom curom. i isao sam sa njim na na FER.Takodjer cu sa njime otvoriti i prodavaonicu računala u Ilici,Zagreb.
Zovem se Duje rođen sam u Splitu,imam 23 godine i nema stvari na kompu koju nemogu popravit 
Na gamersu cu bit cesce nego kolega iz razloga sto on ima posao s kojim cesto putuje a ja imam posao u LINKS-u.
Evo danas sam se registrirao jer mi je on jučer rekao da ste veoma gostoljubivi i da postoji ljudi kojima tu treba pomoc.Pozdrav od mene.
dobro dosao :DD
sad se bar imam kome obratit oko problema s pcom :D
neko ko je u zgu :D

puno srece s otvaranjem prodavaonice :) nadam se da cete uspijeti u tome :D
obavijesti kad se otvori da dodem pronjuskati sta ima :DDD

eto dobro dosao ostani aktivan i sretno :) nedaj se da te spameri sjebu :D
Lijepa ti curica .
Velkom.
Brate ti dobrodošao lijepo se proveo ovdje, napisat ću ti isto što i prijatelju:
Ako ti treba pomoć posjeti
http://www.gamers.ba/pomoc
Preporučio bih ti da pročitaš

http://gamers.ba/pomoc/sta-je-pravilnik

Ako želiš dodatne pogodnosti na svom profilu
http://www.gamers.ba/shop.php

Neke pogodnosti su samo za premium korsnike

Za sve ostalo šta ti treba javi se na profil rado ću pomoći..

DALJE :
Samo da još nešta kažem ako vam se djevojke odluče pridružiti portalu, nemojte otvarati teme jer nema potrebe. Dnevno se registruje po 50članova i ne bude nova tema svaki put, shvataš ? Znači no hard feelings ali na šta bi izgledao forum ako svaki novi član digne temu da se registrovao ? )

Uživaj na portalu.

Post dobio aplauz od NightWalker

Ja neznam kako jucer ona tema sto je se onaj predstavio nije zavrsila u kanti, ali shvatite da ovo nije forum da se upoznajete, svaki dan ima puno novih korisnika, a niko se ne predstavlja...
Welcome i guess :r
Nije ti pametno stavljati ženske slike ovdje .. to odma ide fap fap fap 

Nego, kontaš li se nedaj bože u web development ?
Dobro dosao qme 

Red je predstaviti se, sta hejtate lika odmah-
dje ste tovari :D
Pa gdje ces staviti sliku trebe na g.ba, da si stavio CC num i pin, bolje bi prosao barem... a ovako,, hmm... zigili sta bar kad si je stavio???

Dobrosdošao!
Dobro do'so ti nama , preporucam da procitas pravila to ti je po minute, da te nebi odma na pocetku isamarali , imas lijepu ovu macu
Welkomenzi i sretno u radu  
Svako je primjetio macu, a njega niste :D

Dobrodošao :D
Jucer ja i stari u linksu kupovali meni za bozic hardvera , di radis u glamockoj (kod 9.) ? ne znam jel ima jos koji links u zg :(
Welcome =))

Također i tebi sretan Božić
btv dobra cura 
NIsi trebao stavljati tu sliku !!!

@ : Dobrodosao,sve najbolje.
Welcome 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.