Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

CS:GO problem

97 pregleda · 8 odgovora · otvorena 25.12.2012. u 16:44

Izadji pa udji sa steama ?
Il probaj resetovat pc, posto je sad bio onaj update...
Izadji pa udji sa steama ?
Eldar001 je napisao/la:
Izadji pa udji sa steama :D ?
Il probaj resetovat pc, posto je sad bio onaj update... :r
pise na steamu dole ono kad otvorim no connection :S hmmm (koristim steam 2-3 dana tek pa ne kontam) , probo sam to uradit al opet isto
maksuz je napisao/la:
pise na steamu dole ono kad otvorim no connection :S hmmm (koristim steam 2-3 dana tek pa ne kontam) , probo sam to uradit al opet isto
Pa idi dole dje je steam ikonica mala i desni klik i exit, pa onda udji ponovo, i meni se znaju desavat neka sranja sa CS GO ja samo izadjem i udjem i to je to
Eldar001 je napisao/la:
Pa idi dole dje je steam ikonica mala i desni klik i exit, pa onda udji ponovo, i meni se znaju desavat neka sranja sa CS GO ja samo izadjem i udjem i to je to :)
uradio sam to bezbroj puta , isto tako rr pc...
ajd ti probaj uc na neki server ako ti nije frka... pa vidi hocel tebi radit pls hvala ti :(
maksuz je napisao/la:
uradio sam to bezbroj puta , isto tako rr pc...
ajd ti probaj uc na neki server ako ti nije frka... pa vidi hocel tebi radit pls hvala ti
Igro ja cs prije 10 minuta
Eldar001 je napisao/la:
Igro ja cs prije 10 minuta :D
probaj sad uc...
eno vidio sam da pise da je do steama nesto rade, znaci nisi ga mogo igrat nikako ccc :| ne znam samo sta pricas odo lockat temu
maksuz je napisao/la:
probaj sad uc...
eno vidio sam da pise da je do steama nesto rade, znaci nisi ga mogo igrat nikako ccc :| ne znam samo sta pricas odo lockat temu
uso, sve mi radi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.