Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Counter Strike Repka

665 pregleda · 22 odgovora · otvorena 02.04.2007. u 13:54

Ovako ljudi zanima me ko pravi lineup za reprezentaciju i po kom se osnovu pravi taj lineup. Ovo je cisto informativno, jer fakat sto se toga tice nikako mi nije jasno.

Jeli bio neki vote ili slicno ?

Eto volio bih da mi odgovorite, a narucito neko od odgovornih za navedenu temu. Hvala!
Outlandish je napisao/la:
Ma bolan kome se ulizujem pa z*** debila kao sto si ti ovo se sve i pise bolan zabi se i gledaj teletabise dijete. A sto se tice cs-a ja kazem necu da se takmicim ni skim svi su bolji ali ti bolan meni nemozes guzicu oprati u CS-u razumijes li ti to treba li ti objasniti.

Ismijo sam se na tvoj prethodni post ....

btw. Nema od repke nista ... Propada kao i u svemu
je l' vi fakat mislite da bi neko bolje radio od sadasnjih ljudi sa ovom organizovanoscu ? jednostavno ljudi su digli ruke a vi suplje pucate li pucate. dobar bi bio ovaj dobar bi bio onaj a pola njih i nece da igra u repki. dok ne dodje neko ko ce naredjivati i izbacivati ko ne valja(ili nece/ne moze) ne moze drugacije i bolje i gotovo.

@kramer "Ali oni su ipak najbolje sto mozemo kao zemlja ponudit (jos nekoliko igraca iz BL ili Mostara) samo cini mi se da trebaju vise da vjezbaju." -- to su ljudi koji imaju zivot i nemaju vremena (ili sredstava) da idu u drugi grad na CS trening... barem mislim!

Zadnji edit: 03.04.07 u 11:03:22

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.