Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[Anketa] Najjbolji skin po vama.

560 pregleda · 38 odgovora · otvorena 25.12.2012. u 15:18

Et, bilo mi dosadno i reko odoh sve potrositi bode , da kupim sve iz shopa.
I tak kupim ti ja tako , al vid sad dileme nezz koji da stavim skin , svaki je dobar na svoj nacin ...
Pa reko da vas pitam , :
#Koji je po vama najjbolji skin na Gamers.ba,nebitno da li ga posjedujete et cisto koji vam se cini kao najboljim.#

Et' nemojte spamati bzvz po temi , cisto da vidim malo vase misljenje i to e to ide lock 
Plavi owna 
Mislim da je bilo 1337 ovakvih tema al nema veze 

Po meni najbolji skin je Red definitivno 
Crveni je najjači, ovo ostalo slabo 
@ Netrum:
-Nezz sta da ti kazem , ja sam se navikao na crni pa mi onda nekak plavi nepregledan.

@Customzz:
-Red , red nije los , al nesvidja mi se logo i dio iznad njega ono poruke i to ...
Crvendać najjači skin trenutno 
koristim rasta skin, po meni najbolji.
RASTAAAAAAA LALAAL LALAL LALALLAL LAALA

Definitivno najjaci ♥ Love it !
¸Meni je najbolji crni. Prvog sam ga poceo koristit i tako sam se navikao na njega.
pink
Ultimate trenutno koristim i ne planiram mjenjati  Prije njega duže vremena sam koristio plavi skin i odličan je.

@djkendy90

Malo će ti njih glasati za ultimate, jer samo 63 korisnika na forumu imaju ultimate kupljen 
Plavi !

Uz plavi i crni nije loš, a ostalo su blijede kopije.
Koristim rastu al najbolji je red 
Default vec duze vrijme koristim...
amsi je napisao/la:
Ultimate trenutno koristim i ne planiram mjenjati  Prije njega duže vremena sam koristio plavi skin i odličan je.

@djkendy90

Malo će ti njih glasati za ultimate, jer samo 63 korisnika na forumu imaju ultimate kupljen 
Sjedim pred kompom i cekam cojka koji ce napisati Ultimate skin, svaka ti dala vode iz bokala i men je to jedan od najjacih skinova on pa crni 
plavu boju mrzim, al je plavi najjaci skin 
plavi skin najbolji po meni, otkad sam ga dobio uz premium stalno njega koristim 
Crni ftw.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.