Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem sa konekcijom

57 pregleda · 3 odgovora · otvorena 25.12.2012. u 14:49

Pozz za sve forumase.Imam jedan problem sa konekcijom na mob.Imam ruter koji sam dobio od Telemacha u duo paketu.Mislim da je do njega jer mi konekcija na racunaru dobra.Ako neko ima slican problem ili ako neko zna sta bi moglo biti neka napise.Znaci kada udzem na Youtube preko mob gledam nesto min ili dvije i samo me izbaci nebitno sto pise da mi je odlicna konekcija.Unaprijed zahvalan za sve odg
Probaj rr ruter i probaj mob isto rr, pa vidi dali ce tada bit ok.. ako ni tada nece zovi onda telemach pa pitaj njih sta bih moglo bit
deklok je napisao/la:
Probaj rr ruter i probaj mob isto rr, pa vidi dali ce tada bit ok.. ako ni tada nece zovi onda telemach pa pitaj njih sta bih moglo bit
Ma vjeruj da sam sve pokusao,cak sam i mob nosio na servis da mi novi softver ugrade a ni to nije pomoglo opet isto.A njih sam milion puta zvao potrosio sam 20 maraka kredita,svaki put mi se neko drugi javi i svakom moras obnjasnjavati sve na novo...Ma uzasss:@
Solll je napisao/la:
Ma vjeruj da sam sve pokusao,cak sam i mob nosio na servis da mi novi softver ugrade a ni to nije pomoglo opet isto.A njih sam milion puta zvao potrosio sam 20 maraka kredita,svaki put mi se neko drugi javi i svakom moras obnjasnjavati sve na novo...Ma uzasss:@
probaj im mail poslat, da usparas ako nista drugo...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.