Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ne mogu otvoriti nikakvu stranicu na Google Chormu!!!Heeelp!

119 pregleda · 8 odgovora · otvorena 24.12.2012. u 22:37

Imam jedan problem koji me je iznervir'o!
Dakle,ne mogu otvoriti nijednu stranicu na Google-u!
I kad ga duze ne kroistim mogu otvoriti neke stranice (tesko se otvaraju ali kad ih otvorim sve radi noramlno),nakon 10-15 minuta ista prica,nista zablokira i ne mogu nista s njim!Otisao sam na druge browsere i oni su radili normalno.I zasto sad njih ne koristim?Pa zato jer sam se navik'o na ovaj,jednostavan je,ne otvara 300 tabova kad nesto kliknem(kao sto je kod Internet Explorera)...Uglavnom,ne mogu ga otvoriti!!!
Skidao sam neke programe,svasta nesto,vjerovatno su imali i virusa,poslije toga nisam mog'o nista otvoriti...
Probao sam ga deinstalirati i skinuti ponovo ali,opet nista!
Sta cu sad,kako da ga vratim na normalno a da ne bacam pare na neke programe koji ce mi mozda pomoci,a mozda ne!?

:@:@:@:@:@:@:@
Provjeri da li ti je tacan datum na racunaru i da li su ti na internet opcijama dozvoljene sve stranice
MedzidLD je napisao/la:
Provjeri da li ti je tacan datum na racunaru i da li su ti na internet opcijama dozvoljene sve stranice
Ma sve sam to provjerio,do toga nije...Nesto je ozbiljnije,jer ja mogu otvoriti stranicu ako ga ne koristim dugo,ali poslije tga ne mogu nikako...Mucim se cijeli dan oko toga! :@
autoprodavnica je napisao/la:
Ma sve sam to provjerio,do toga nije...Nesto je ozbiljnije,jer ja mogu otvoriti stranicu ako ga ne koristim dugo,ali poslije tga ne mogu nikako...Mucim se cijeli dan oko toga! :@
Da nisi nesto instalirao na browser pokusaj reinstal browser i skeniraj racunar
MedzidLD je napisao/la:
Da nisi nesto instalirao na browser pokusaj reinstal browser i skeniraj racunar
Kompjuter sam skenir'o,ima par virusa ali kako da ih izbrisem(Avast)!?I gdje idem za reinstall?
Kompjuter sam skenir'o,ima par virusa ali kako da ih izbrisem(Avast)!?I gdje idem za reinstall?
Ne znam kako tacno tu ti mora biti kad skeniras da obrises te viruse pogledaj malo bolje mora ti biti kad skeniras dodje ti opcija da obrises
MedzidLD je napisao/la:
Ne znam kako tacno tu ti mora biti kad skeniras da obrises te viruse pogledaj malo bolje mora ti biti kad skeniras dodje ti opcija da obrises
Danas sam skeniro,trajalo je 2 sata ali nisam nasao kako da obrisem,kako za deinstalaciju ?
Danas sam skeniro,trajalo je 2 sata ali nisam nasao kako da obrisem,kako za deinstalaciju ?
Ne znam ti ja bas najbolje oko avasta ako mozes pitaj nekog ili probaj naci na google
a mozda uninstallas programe/igrice u CONTROL PANEL -> PROGRAMS AND FEATURES...?

(ko vama dade kompjutere boze...)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.