Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba teme

537 pregleda · 32 odgovora · otvorena 24.12.2012. u 11:54

Sta se desilo sa pola tema

Nestali su 

Mrzi me vise da postavljam

Vratite mi teme il inace idem LOGOUT 4ever

Zivce sam izgubio vise...
BACI IM BOMBU !

Post dobio šamar od soul_eclipse

Drug ovo je otislo kvragu sve vidis nema vlexa sve propada lagano

Ako nesto ubrzo ne urade ode ovo u pm treba obavjestit bU nekako da vidi covjek sta se desava ili neka stavi novu administraciju ili nek ugasi ovo sranje

http://gamers.ba/forum/9/166967/vracanje-obrisanih-tema-na-g-ba/

Ne znam mozda ovo upali
koreja pravi sve ovo probleme,sa onim probama i tako te stvari
Pocinje smak svijeta

Post dobio šamar od soul_eclipse

meni fali aplauza  imo sam 301 sad nemam ... puuu je**m ti bazu i sve -.-
Ama ljudi sta je vama vise... Evo otkrit cu vam ono sto ce te i onako saznati... Gamers.ba je pred prodajom koja je 99% gotova. Sta mislite sto su skilnuti Limi i Skiletu statusi  zato sto su bili protiv prodaje... Uglavnom, Gamers.ba i jos jedan site slican kao g.ba ce da budu prodati nekom šabanu iz Srbije... Ime znam ali necu da otkrivam jer nije na meni da vam ista govorim...

Evo samo ukratko sta imaju u planu da se odradi, mozda ima jos nesto ali kako ja nisam u administraciji vise neznam jeli doslo do kakvih promjena. Evo zadnja poruka od Bu-a(detalji ugovora)

Novi vlasnici su obavzni promijene sajt iz korijena te pretvore u jos bolji i jos jaci. Svi korisnici portala ce morati biti ponovo registovani, a osim detaljnih promjena u izgledu, najavljeno je i sljedece : - Atraktivan i jednostavan index - Brz forum sa korijenitim promjenama i laksim pregledom - Detaljniji pregled igara, kao i online prodavnica istih - Recenzije & Kolumne - Osvjezena download sekcija - Poboljsan shop sa dosta jeftinijim stvarima zbog CEFTA sporazuma (Ukida se porez za stvari koje dolaze iz EU) - Online ugovaranje meceva - Specijalne pozivnice za klanove koji ce igrati gamers.ba ligu (samo odobreni klanovi ce biti registrovani) Pored online lige sa extremnim nagradama najavljen je i Shop opreme, kao i nagrade za najbolje postove mjeseca, najbolje teme mjeseca, najbolje photoshop manipulacije i najbolje gaming price Ono najvaznije je sajt na engleskom, a novi vlasnici najavljuju da ce privuci svjetska imena poput Spawna, Johhny R.-a i Moona... Zagarantovan je povratak administracije na celu sa Maestrom, a njegovi prvi pomocnici ce biti Schulz, FataL, Wertu, Daesthanas i tajno iznenadjenje Vrlo vjerovatno je da ce prilikom registracije biti obavezan IQ test, a uslov je taj da je veci od broja cipela. Za ovaj put toliko, a izgled novog sajta mozete pogledati na http://www.djabastecitali.ba

Post dobio aplauz od soul_eclipse

Ma nema valjda se pravi nesto novo ajd sad daj aplauz xD
holyshit je napisao/la:
Ama ljudi sta je vama vise... Evo otkrit cu vam ono sto ce te i onako saznati... Gamers.ba je pred prodajom koja je 99% gotova. Sta mislite sto su skilnuti Limi i Skiletu statusi  zato sto su bili protiv prodaje... Uglavnom, Gamers.ba i jos jedan site slican kao g.ba ce da budu prodati nekom šabanu iz Srbije... Ime znam ali necu da otkrivam jer nije na meni da vam ista govorim...

Evo samo ukratko sta imaju u planu da se odradi, mozda ima jos nesto ali kako ja nisam u administraciji vise neznam jeli doslo do kakvih promjena. Evo zadnja poruka od Bu-a(detalji ugovora)

Novi vlasnici su obavzni promijene sajt iz korijena te pretvore u jos bolji i jos jaci. Svi korisnici portala ce morati biti ponovo registovani, a osim detaljnih promjena u izgledu, najavljeno je i sljedece : - Atraktivan i jednostavan index - Brz forum sa korijenitim promjenama i laksim pregledom - Detaljniji pregled igara, kao i online prodavnica istih - Recenzije & Kolumne - Osvjezena download sekcija - Poboljsan shop sa dosta jeftinijim stvarima zbog CEFTA sporazuma (Ukida se porez za stvari koje dolaze iz EU) - Online ugovaranje meceva - Specijalne pozivnice za klanove koji ce igrati gamers.ba ligu (samo odobreni klanovi ce biti registrovani) Pored online lige sa extremnim nagradama najavljen je i Shop opreme, kao i nagrade za najbolje postove mjeseca, najbolje teme mjeseca, najbolje photoshop manipulacije i najbolje gaming price Ono najvaznije je sajt na engleskom, a novi vlasnici najavljuju da ce privuci svjetska imena poput Spawna, Johhny R.-a i Moona... Zagarantovan je povratak administracije na celu sa Maestrom, a njegovi prvi pomocnici ce biti Schulz, FataL, Wertu, Daesthanas i tajno iznenadjenje Vrlo vjerovatno je da ce prilikom registracije biti obavezan IQ test, a uslov je taj da je veci od broja cipela. Za ovaj put toliko, a izgled novog sajta mozete pogledati na http://www.djabastecitali.ba
ovo isfuralo prije 3 godine kad je dino isfuro citav forum lol 

Post dobio aplauz od soul_eclipse

Nedostaje mi jedno 10-ak tema 

Nadoknadicu to nekako 

Ima je***i limit 3 teme na dan.
holyshit je napisao/la:
Ama ljudi sta je vama vise... Evo otkrit cu vam ono sto ce te i onako saznati... Gamers.ba je pred prodajom koja je 99% gotova. Sta mislite sto su skilnuti Limi i Skiletu statusi ??? zato sto su bili protiv prodaje... Uglavnom, Gamers.ba i jos jedan site slican kao g.ba ce da budu prodati nekom šabanu iz Srbije... Ime znam ali necu da otkrivam jer nije na meni da vam ista govorim...

Je**m te u mozak :D Umal' ne zaplaka XD HAHAHAHA
Nadam se da cemo dobiti ime onoga ko je dirao bazu 

Nemojte kriviti vlexa...

Ovde stoje neka pacurlija iza ovoga
I nama je tema za CSP obrisana,znači obrisane su sve teme u rasponu od nekih mjesec dana. Koje sranje.
torQ7u je napisao/la:
meni fali aplauza  imo sam 301 sad nemam ... puuu je**m ti bazu i sve -.-
Što se žališ, ja 3 aplauza imam. xD
Slažem se s tobom autore teme (zaboravio ti nick), ovo će sve otići u ku**c, treba netko tko poznaje bU-a da mi kaže sve...
Nema mi jednog aplauza je***u dan 
TheOtac je napisao/la:
Što se žališ, ja 3 aplauza imam. xD
Slažem se s tobom autore teme (zaboravio ti nick), ovo će sve otići u ku**c, treba netko tko poznaje bU-a da mi kaže sve...
Nema mi jednog aplauza je***u dan 
pfff ti nemas jednog, ja neam 5 kommada, znas sta je to ? 50 POENA PASHA ... VELIKI JE TO TRUD ZARADIT PREKO SHTELE 
sNiiz je napisao/la:
I nama je tema za CSP obrisana,znači obrisane su sve teme u rasponu od nekih mjesec dana. Koje sranje.
nisu obrisane teme nego je ovo backup koji je stavljen zbog onog hakovanja
FizzKhalifa je napisao/la:
nisu obrisane teme nego je ovo backup koji je stavljen zbog onog hakovanja
I hocel moci vratiti teme ?
Imo sam 1 bod, vraćaj odma bomba ce letit :S

Post dobio aplauz od KilluminAti

ma kisobran ujebo pola portala

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.