Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Zimske radosti i petarde

535 pregleda · 36 odgovora · otvorena 21.12.2012. u 16:36

A daj nisi ovo trebao stavit :S
Un4giveN je napisao/la:
J**o mater,istu ovakvu imam ,ovo je nešto slično topovskom.Prekjučer sam ovakvu bacio,al sad se i ja kontam,prep'o si me 
Koji ce ti qrac kume sta znas sta se moze desit

Fuj to 
Jeste vi glup narod fejk brate :S mislis da bi fkt lik koji ima 16-17-18 godina nakon sto mu petarda otkine ruku (sto je ne moguce) trckaro ovako okolo, prate fraer bi se sturio od straha pao bi u nesvijest.Ne vjerujem da i jedna petarda moze bas ovako na ovaj nacin izbit ruku iz zgloba :D
AhmedSa je napisao/la:
Jeste vi glup narod fejk brate :S mislis da bi fkt lik koji ima 16-17-18 godina nakon sto mu petarda otkine ruku (sto je ne moguce) trckaro ovako okolo, prate fraer bi se sturio od straha pao bi u nesvijest.Ne vjerujem da i jedna petarda moze bas ovako na ovaj nacin izbit ruku iz zgloba 
Kako je Đuderiji (onaj što mu je na utakmici Sarajeva puko topovski udar u ruci) odvalilo prste, pola lica i oko?
Usrah se...
Ali mislim da je fejk..
AhmedSa je napisao/la:
Jeste vi glup narod fejk brate :S mislis da bi fkt lik koji ima 16-17-18 godina nakon sto mu petarda otkine ruku (sto je ne moguce) trckaro ovako okolo, prate fraer bi se sturio od straha pao bi u nesvijest.Ne vjerujem da i jedna petarda moze bas ovako na ovaj nacin izbit ruku iz zgloba 
Ne seri. Tebi je sve fejk, poklopi se. Ne razumiješ se očigledno. Ti bi normala hodo da ti se ovo desi kako da ne.

Postoje petarde 3x jače od ovih. Ali eto, googlaj malo, imaš na yt hiljade ovakvih klipova...

Iskreno mi je žao momka, hejtam sve ono što puca, i one koji bacaju ovo..
J**o sve svoje u životu je neću uzet,ima da im popalim štandove ganfuljske pi**a im materina.
Prošle godine mi je nova presjela radi toga!
Previše alkohola popili, drug mi kupio nake džinovske, kako smo svi bili van sebe bolilo nas ama baš za sve, uzmem tu jednu veliku i stavim nogu na nju cipela otisla u 1337 komada a noga utrnuta cijelu noc i preveliki bolovi...
AhmedSa je napisao/la:
Jeste vi glup narod fejk brate :S mislis da bi fkt lik koji ima 16-17-18 godina nakon sto mu petarda otkine ruku (sto je ne moguce) trckaro ovako okolo, prate fraer bi se sturio od straha pao bi u nesvijest.Ne vjerujem da i jedna petarda moze bas ovako na ovaj nacin izbit ruku iz zgloba :D
vidis da je homemade.
Trci i dere se jer je u soku i "ne osjeca bol"
Malo veću? Zar trebaš ikakvu? Veselje može biti i bez petarda!!
Jao :/

Zgadi mi petardu jbte :S

Svake godine ih rokam, al nikad ne uzimam ovakve krmace.
Tek onako radi atmosfere, one kosto neko rece gore "prdare" radi atmosfere. Oni vatrometi su zanimljivi.
koliko sam cuo radi se o montazi ;) al svakako treba ovakvih klipova makar i laznih da bar posluze ko opomena onima koji ovako planiraju docekat novu :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.