Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pitanje oko Youtube Subscribera

172 pregleda · 8 odgovora · otvorena 20.12.2012. u 20:05

Pozdrav svima.

Evo imam jedno pitanje.Znaci imam gaming channel,ali veoma sporo dobijam subscribere.Ja znam da nisam neki pro u snimanju,ali ima 100 puta gorih channela od mog pa imaju vise subscribe pa cak i partnerstvo.Posto ja planiram u buducnosti dobiti partnerstvo,imam jedno pitanje za vas.Naime cuo sam za ove sajtove na kojima dobijas subscribere

https://subpals.com/

http://addmefast.com/

Zanima me da li su ti sajtovi 100% sigurni i da li to youtube i firme koje daju partnersvo dozvoljavaju to.Eto ukoliko neko zna,bio bih mu mnogo zahvalan:)
Jarane bolje 50 pravih i aktivnih subscribera nego 100 neaktivnih :) Džaba tebi sub. ako ne pregledaju klipove i like , dislike .
Edinho je napisao/la:
Jarane bolje 50 pravih i aktivnih subscribera nego 100 neaktivnih  Džaba tebi sub. ako ne pregledaju klipove i like , dislike .
Kontam ja to,ali stvarno ne znam kako drugacije da dobijem.
Ako hoces te subscribere preko tih stranica, nemoj previse jer neki partneri ce ti gledat preglede po subskrajberima, ono ako imas 100 subskrajbera moras na svakom klipu imat preko 100 pregleda...
TRN je napisao/la:
Kontam ja to,ali stvarno ne znam kako drugacije da dobijem.
Pitaj nekog da te reklamira na svojim fb stranicama ili youtube kanalima promoviši se po forumima . Jer početak je uvijek najteži kasnije će te da lijepo ide . Samo se trudi da što više "reklamiraš" sam sebe ;)
KimJongUn je napisao/la:
Ako hoces te subscribere preko tih stranica, nemoj previse jer neki partneri ce ti gledat preglede po subskrajberima, ono ako imas 100 subskrajbera moras na svakom klipu imat preko 100 pregleda...
Znam za to.Naravno ne bih ja preko tih sajtova uzimao puno subskrajbova,za pocetak da predjem 100 pa bi onda lako islo.Znaci to je sve legalno?

Edinho:Znam ja reklamiram se po nekim fb grupama ali sporo ide.

Eto ako ima ko da me reklamira po fb stranicama i forumima ,neka se javi dobice neku nagradu 
TRN je napisao/la:
Znam za to.Naravno ne bih ja preko tih sajtova uzimao puno subskrajbova,za pocetak da predjem 100 pa bi onda lako islo.Znaci to je sve legalno?

Edinho:Znam ja reklamiram se po nekim fb grupama ali sporo ide.

Eto ako ima ko da me reklamira po fb stranicama i forumima ,neka se javi dobice neku nagradu 
A ne moraš nikome nuditi nagrade, najlakše ti je da ti sam sebe reklamiraš po gaming forumima, eventualno te facebook grupe.

Ili stupiš u kontakt s' nekim ko ima isti broj subscribera popričate dogovorite se da reklamirate jedan drugog i polahko, najgori su ti neki početci, bilo je godinama da snimaju pa se tek sad "pročuli".

( Nemoj se javljati nikome ko je većeg "ranka" jer sigurno reklamu nećeš dobiti, male su šanse, a drugo je kada se obratiš nekome sa istom brojem subscribera. )
AZA je napisao/la:
A ne moraš nikome nuditi nagrade, najlakše ti je da ti sam sebe reklamiraš po gaming forumima, eventualno te facebook grupe.

Ili stupiš u kontakt s' nekim ko ima isti broj subscribera popričate dogovorite se da reklamirate jedan drugog i polahko, najgori su ti neki početci, bilo je godinama da snimaju pa se tek sad "pročuli".

( Nemoj se javljati nikome ko je većeg "ranka" jer sigurno reklamu nećeš dobiti, male su šanse, a drugo je kada se obratiš nekome sa istom brojem subscribera. )
To sam i mislio da nadjem nekog ko je tek poceo da snima,pa onda zajedno da se reklamiramo.Poceo sam pre neki dan da se reklamiram po FB grupama,sad cu videti da nadjem neke gaming forume pa tamo da se reklamiram.Uglavnom hvala tebi na savetu 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.