Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Dota 2 gift ] za [260RP Gift lol]

122 pregleda · 9 odgovora · otvorena 20.12.2012. u 17:32

Pozdrav

Nadam se da nisam pohlepan i da nisam pogrijesio podforum ako jesam premjestite/obrisite temu ...
Dakle naziv teme sve govori, ako ima zainteresiranih mozemo se dogovoriti jer imam 5 dota keyev-a

Hvala
ocel ko kupit steam ima dota 2 i metro2033 i jos nekaka igra
Upravo to i meni treba :& i need 260 rp
sutalocr0 je napisao/la:
Upravo to i meni treba :& i need 260 rp :r
dobro im je ovo sa 260 rp-a i giftovima .. Ako imas acc na lvlu 20 a da nisu potroseni onih 400rp sto dobijes kad napravis acc uzivaj :D
pandaa je napisao/la:
dobro im je ovo sa 260 rp-a i giftovima .. Ako imas acc na lvlu 20 a da nisu potroseni onih 400rp sto dobijes kad napravis acc uzivaj :D
ja imam lvl 19 ? :D
Pa čovječe, skoro svako ko ima steam sa igricom kupljenom, je dobio tih 5 dota 2 giftova, koji su besplatni, a ti bi da mjenjaš za gift od 260 RP, koji se plaća ?
liaar je napisao/la:
Pa čovječe, skoro svako ko ima steam sa igricom kupljenom, je dobio tih 5 dota 2 giftova, koji su besplatni, a ti bi da mjenjaš za gift od 260 RP, koji se plaća ?
Hhh jesi siguran da se gift od 260RP placa. ....

Napravi acc na lolu i dobijes 400RP za dzaba ?????
Možeš giftat samo onome ko ti je prijatelj od prije decembra, i kako to izvesti pametni ?

/edit

Da ne spamam, nisam došao da pametujem, nego da ukažem na grešku, jer očito nisi pročitao čitav snowdown showdown
liaar je napisao/la:
Možeš giftat samo onome ko ti je prijatelj od prije decembra, i kako to izvesti pametni ?

/edit

Da ne spamam, nisam došao da pametujem, nego da ukažem na grešku, jer očito nisi pročitao čitav snowdown showdown ;)
niko nije rekao da sam pametan ..

Ti si ovdje doso da popljujes moju temu i da se ku**is o tome kako si ti pametan .. Mogo si je jednostavno obici .

P.S To je nesto novo za mene .. Moze onda tema na block/delete :)
torQ7u je napisao/la:
ocel ko kupit steam ima dota 2 i metro2033 i jos nekaka igra
e moj wertu

Pa to ti je dzabe te tri igre bile !

Dotu nema ko nema , metro svi ugrabili.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.