Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Dota 2

234 pregleda · 20 odgovora · otvorena 06.01.2013. u 16:44

Vozdrić raja, ulazim danas na steam nakon nekih mjesec i po kad u libraryu imam 6 dota 2.

Pa me zanima jel ovo svatko dobio ako nije da vam podjelim
Ja imam Dotu al' nemam giftova, sad kako si ti dobio...:)
Nije svako 

Ja prvi nisam na 3 acc-a gdje imam igre 

Al imam dotu 
da, vecina je dobila.
Dobili su oni koji su bili u beti duze vrijeme , ja sam npr haman ha od samog pocetka pa sam imao 8 giftova , i dalje imam nekih 3- 4
L0kuM je napisao/la:
Dobili su oni koji su bili u beti duze vrijeme , ja sam npr haman ha od samog pocetka pa sam imao 8 giftova , i dalje imam nekih 3- 4
Sami početak je Februar 2011., pa me interesuje otkad je to tvoje haman ha?
Pa eto tko zeli nek me citira i poslat cu mu Dotu 2
VioleN je napisao/la:
Sami početak je Februar 2011., pa me interesuje otkad je to tvoje haman ha?
Iskreno da ti kazem ne pamtim kad sam koju igru kupio , dotu 2 sam uzeo nekih 2 sedmice otkako su je bili stavili u open betu i stavili je na prodaju na steamu , nakon duzeg vremena dali su survey da se popuni i da se ceka da se dobije beta , oni koji su odradili survey ili buy dobili su i bonus giftove za dati ... ja sam dobijao po 4 gifta iz 2 puta nezz tacno kad
Mc_Johnny je napisao/la:
Pa eto tko zeli nek me citira i poslat cu mu Dotu 2
Moze dota ? Hvala!
Haara je napisao/la:
Moze dota ? Hvala!
daj mi email
L0kuM je napisao/la:
Iskreno da ti kazem ne pamtim kad sam koju igru kupio , dotu 2 sam uzeo nekih 2 sedmice otkako su je bili stavili u open betu i stavili je na prodaju na steamu , nakon duzeg vremena dali su survey da se popuni i da se ceka da se dobije beta , oni koji su odradili survey ili buy dobili su i bonus giftove za dati ... ja sam dobijao po 4 gifta iz 2 puta nezz tacno kad
Pa to je dosta kasno 
2 puta sam dobio,prvi put 5 gift-ova,a drugi 3 i to jučer. 
Ja ispunio survey al nisam dobio nista ima 5 mjeseci :)
Nebitno , imao sam 15 x Dota2 na starom steamu podjelio 6, ostalo mi 9x i otisla sa selidbom :D tj prodo sam steam sa 1.6 i druge igre.
A na ovom imao 4 dote i dao frendu jednu :D sad imam 3..
Ovako sam ja nabavio 6xDota2 :D otisao tamo na forum Dota2 ama tamo ima ljudi samo postavio please give me i dao email..
sutradan otvoram mail pun mail Dota2 primljenih :D
eko_tracy24 je napisao/la:
odakle mogu da skinem dotu 2????
Sa steama.
eko_tracy24 je napisao/la:
odakle mogu da skinem dotu 2????
Treba ti dota 2 invite , tj da ti neko senda gift...
mehicaa je napisao/la:
Pusti Dotu, da hoce CS:GO ovako dijeliti bilo bi super :$
Da :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.