Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem sa acer laptopom

58 pregleda · 7 odgovora · otvorena 20.12.2012. u 13:24

Imam jedan veliki problem sa novim acer laptopom, radi se o modelu E1-531, tek kupljen, otpakovan.
Upalim ga kad mi pocnu neka sranja nesto linjpus linux OS, neska kommand line itd.
Moze li mi iko pomoci ja nemogu upaliti laptop, odnosno mogu ga uplaiti ali pojave mi se ta sranja ubacivao sam i cd od xp-a i win7 ali nista on po svom :)
Pomagajte pls :)
Svaki odg. je dobrodosao :@:@
Pa to je zato što ti je preinstaliran Linux OS ?
liaar je napisao/la:
Pa to je zato što ti je preinstaliran Linux OS ?
Pa ako je instaliran zasto onda nemogu da pokremnem laptop, samo ta komandna nemogu da ga pikkrenem uglavnom
Udji u BIOS i stavi da ti boota prvo CD ili DVD i pocet ce ti onda instalacija windowsa i napravi C i D particiju i instaliraj windowse i to je to...
ukljuci punjac i pusti ga da insalira linux suse ,predpostavljam. 30 tak min, samo prati sta pise.
Pri pajlenju otvori BIOS, na BOOT tabu izbrisi sve osim CD-DVD. Ponovo upali, pokrenuce ti se CD (xp ili 7), formatiraj, i trebalo bi da radi bez problema.
To je zato to je Linux instaliran preko nekog drugog OS.
Cao, molim vas za pomoc, vec celu nedelju mucim se sa novim lap topom, kad ga upalim pojavi se samo
The complete license terms can be found in the root directory.
Please type "less / GPL" and "less / COPYRIGHT" to view.

Ja jednostavno nemogu da udjem u desctop, sta da radim? :(
Gabry je napisao/la:
Cao, molim vas za pomoc, vec celu nedelju mucim se sa novim lap topom, kad ga upalim pojavi se samo
The complete license terms can be found in the root directory.
Please type "less / GPL" and "less / COPYRIGHT" to view.

Ja jednostavno nemogu da udjem u desctop, sta da radim? 
Digni sistem,trebo si o tome prije misliti jer nemas licenciran windows.

Ako ti je racunar pod garancijom nosi ga u servis i j**i im sve po spisku

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.