Kao što vjerovatno znate za Snowdown Showdown(tako nešto
) riot je vratio mnošto legacy skinova(to su kao fol rijetki old school skinovi ali zapravo su 99 % ogavni skinovi koje je riot stavio kao legacy da ubere nešto na njima).Većina ljudi se je na to pobunila(uključujući mene,ali sam prelijen da otvorim temu za to).Danas bezveze ulazim u LoL kad vidim da imam 3.7k RP-a,ja ono wtf.Otišo bezveze na reddit kad sam našao ovo
Skraćeno:Riot je vratio 5 legendary skinova na prodaju(po mojim obzervacijama),to su:Annie In Wonderland,Magnificent Twisted Fate,Firefighter Tristana,Alien Invader Heimerdinger i Red Baron Corki(kojeg nažalost nemam).Ti skinovi su koštali 1820 ali su sad spušteni na 910 RP-a i ljudi koji imaju te skinove dobili su 910 po skinu.
) riot je vratio mnošto legacy skinova(to su kao fol rijetki old school skinovi ali zapravo su 99 % ogavni skinovi koje je riot stavio kao legacy da ubere nešto na njima).Većina ljudi se je na to pobunila(uključujući mene,ali sam prelijen da otvorim temu za to).Danas bezveze ulazim u LoL kad vidim da imam 3.7k RP-a,ja ono wtf.Otišo bezveze na reddit kad sam našao ovoSkraćeno:Riot je vratio 5 legendary skinova na prodaju(po mojim obzervacijama),to su:Annie In Wonderland,Magnificent Twisted Fate,Firefighter Tristana,Alien Invader Heimerdinger i Red Baron Corki(kojeg nažalost nemam).Ti skinovi su koštali 1820 ali su sad spušteni na 910 RP-a i ljudi koji imaju te skinove dobili su 910 po skinu.