Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti 80 bodova

Hitman Absolution

576 pregleda · 22 odgovora · otvorena 15.12.2012. u 11:47

Skinuo igricu, Skidrow, instalirao sve kako treba, krekovao, i pokrenem igricu, i ništa se ne desi, samo pokrene i ništa se ne desi.. Skinem i update, skidrow, instaliram, krekujem ponovo, pokrenem launcher, izaberem jezik, Save and Launch kliknem, i opet ništa se ne desi, nit' pokrene igru, nit' išta...

Isti problem imam i sa COD Black Ops II

bodovi za onog ko objasni kako da zaigram igrice-.-'
Jel moze neko da mi pomogne oko ove igre..Skinuo sam instalaciju,skinuo sam i crack,ali ne mogu da nadjem password da extraktujem to..Znate li kako da dodjem do pasworda,ili ako neko zna pass uopste..Citavo jutro jurim to i ne mogu da nadjem..Hvala unapred..
Braman je napisao/la:
Jel moze neko da mi pomogne oko ove igre..Skinuo sam instalaciju,skinuo sam i crack,ali ne mogu da nadjem password da extraktujem to..Znate li kako da dodjem do pasworda,ili ako neko zna pass uopste..Citavo jutro jurim to i ne mogu da nadjem..Hvala unapred..
Odakle si skinuo igricu, kod mene nije trebao password, radi 100%, presao igricu bez problema, evo link http://thepiratebay.se/torrent/7853499/Hitman_Absolution___DLCs_PC_full_game___nosTEAM__

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.