Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kako napravit paypal uz vizu

151 pregled · 5 odgovora · otvorena 14.12.2012. u 10:58

E ovako imam karticu vizu ali mi treba paypal kako se pravi jel paypal isto neka kartica ili samo da se registrujem na paypal i ukucam broj vize?Treba mi za youtube partnera paypal?Hvala
Evo sto sam ja pisao na onoj temi

"
http://gamers.ba/forum/10/177983/1/bankovne-kartice/#tema-post-1802960

Kad napravis Paypal i zelis da povezes svoju kreditnu Karticu sa Paypalom potrebno je da upises broj kartice, ime i prezime i ostalo sve sto trazi. Kad kliknes da nastavis, Paypal ce ti uzeti 2$ sa kartice te ce ti vratiti nakon 5 (radnih dana) tj. kad ti aktiviras Paypal. Znaci, za 5-7 (radnih dana) nazovi Banku i samo zatrazi Paypal aktivacijski kod. Bankar ce te pitat za informacije tvoje, daces fino i on ce ti reci ta 4 broja. Nakon sto to uneses, Paypal ce ti vratiti 2$.

Ja imam Paypal i povezan mi je sa karticom. Koristim Raiffeisen Debit Card. Izvadio sam karticu dok sam bio maloljetan, tj. pred kraj 17te godine. Ali nema to veze, doneses pasos, jos neke dokumente i predas. Ispunis sve formulare, i dodje ti kartica za 15 dana. "
ned je napisao/la:
posto je tebi mrsko, mi cemo trazit za tebe..

http://gamers.ba/forum/10/178263/paypal-informacije/
Sad sam se registrovo i trazilo neki broj pise americke kartice ima 4 broja nase 3 a na ovoj temi pise da se nazove banka i oni da mi daju broj a jel se automatski poslo broj na banku ili trebam nesto uradit,ja sam uzeo sestrinu karticu a kad sam se registrovo stavio svoje ime?
next96 je napisao/la:
Sad sam se registrovo i trazilo neki broj pise americke kartice ima 4 broja nase 3 a na ovoj temi pise da se nazove banka i oni da mi daju broj a jel se automatski poslo broj na banku ili trebam nesto uradit,ja sam uzeo sestrinu karticu a kad sam se registrovo stavio svoje ime?
Imas 3 broja sa 4 cifre i jedan Security Number ili kako se vec zove sa 3 ciframa.
Pojedine banke izdaju Visa karticu preko koje možeš kupovati online. Nisu sve podržane. Ako iza svog transakcijskog broja računa (16 cifara) imaš još tri, to znači da možeš kupovati online. To se zove Security Code.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.