Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GTA IV Problem

112 pregleda · 10 odgovora · otvorena 13.12.2012. u 23:27

Ovako, stvarno ne znam jel već ima otvorena tema, a i nemam puno vremena da tražim. Ako iko zna, da mi pomogne. Instalirao sam GTA IV, i onda instalirao patch 7, prvo nije htjelo pokrenuti, ali onda sam pomoću nekog xlive.dll uspio to srediti, i instalirao normalno, te uspio pokrenuti igru.

Razlog zašto sam instalirao patch je to da je igra nenormalno trzala, i rekli su da će to riješiti stvar, ali nažalost nije. Ista stvar se opet dešava, igra nenormalno trza dok igra, i ne mogu igrati normalno.

Na profilu možete vidjeti moju konfiguraciju, i provjeravao sam i na "Can I run it" bez problema mi prolazi. Zna li ko u čemu je problem ?
ako ti 1.0.0.7 patch nije pomogao, nece nista ...

gta IV je najgore optimizovana igra.. sramota
ned je napisao/la:
ako ti 1.0.0.7 patch nije pomogao, nece nista ...

gta IV je najgore optimizovana igra.. sramota :-X
Ima li kakve veze što nisam imao prije ni jedan patch ? Nego sam odma instalirao 7 ?
M_Petarda je napisao/la:
Ima li kakve veze što nisam imao prije ni jedan patch ? Nego sam odma instalirao 7 ?
Nema to nikakve veze a kakav ti je spec pc-a ?
M_Petarda je napisao/la:
drug ja imam jacu konfu od tvoje pa i meni ne ide bas najbolje kao sto je momak iznad rekao GTA IV je najgore optimizovana igra okani se toga, igraj GTA sa, MP ako hoces :P skini saints row trebalo bi ti ici ok :D i deri :D
Instaliraj drugi patch.
Sinoć sam i odustao, te ću je sad i obrisati. Vraćam se SAMPu, i onih milion dodataka za bolju grafiku. Hvala vam svima :)
M_Petarda je napisao/la:
Sinoć sam i odustao, te ću je sad i obrisati. Vraćam se SAMPu, i onih milion dodataka za bolju grafiku. Hvala vam svima :)
vjeruj i ja sam se vratio sampu nakoon 10 puta vise mi dojadilo trazit patcheve za GTA IV isti problem .. djaba skido 13 giga xD
Hvala Bogu, nisam se mučio, drug mi je snimio na CD xd
A da ne otvaram novu temu, možete predložiti kakve igre, za ovu moju konfiguraciju, a da su dobre, s dobro pričom i tako to :D
GTA IV ljudi mozete li mi reci jeli ovo do cracka imam procesor pentium dual-core CPU E6600 3.07 GHZ a graficka
AMD Rodeon HD 6570 2.5 GB bloka mi kad igram
skini crackfix od SKIDROW-a, i pokušaj, al eto ko što su meni rekli, ovo je loša igra skroz, i trza i na puno jačim računarima, isto kao i La Noire.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.